6/30/2011

Sestdien, pēc 18.00...


Laiks tiešām iet ātri, vēl nesen mācījos pamatskolā - bieži kāvos, bastoju, lai varētu ātrāk iet skriet, sūtīju zīmītes pretējā dzimuma pārstāvēm, biju Mārēna labā roka. Vēl spilgtā atmiņā ir ik soļa darbības vidusskolā – ballītes, rēkšana, angļu valodas bastošana, lieliskie klasesbiedri, lieliskie treniņu apstākļi, Sendija trenēšana, bet nu jau esmu beidzis Latvijas Universitāti. Un neprasiet man ko es darīšu tālāk!!! Jo šis jautājums ir tik pat biežs kā odu uzbrukums ikdienā.
Protams, trenēšanās ir un paliks pirmajā vietā, joprojām esmu dusmīgs uz sevi, ka netiku uz Pasaules čempi. Iemesli ir dažādi, bet joprojām esmu pie uzskata, ka izlases treneris paņēma nepareizos stiprā dzimuma pārstāvjus, bet prieks, ka samazināja meiteņu daudzumu līdz trijām. Bet nekas pierādīšu sav varēju Pasaules kausa posmā, iespējams arī Oringenā.
Tātad kāpa tuvojas, forma ir kā liels nezināmais, tomēr tā nav sliktāka kāda bija pirms tam, bet vai tā ir tik ievēroja kā Lapsas forma? Laikam nē, jo Lapsa pēc jukolas savu vētību ir pacēlis Dižklubu līmenī. Kāds mērķis Kāpai? Ciparu izteiksmē tas būtu 6nieks kopvērtējumā un uzvara sprintā, bet ir arī mazie uzdevumi: 1) Samalt kūmu tā, lai viņš vairs nezin uz kuru pusi ir Gaujiena 2) Parādīt izlases trenerim, ka viņa izvēle ir bijusi maldīga 3) Neļaut Aldim katru dienu dzert alu 4) Alda vīnogu sulu atšķaidīt ar Daridu 5) Smuki izskatīties apbalvošanā.
Sveicu visus pēdējā laika varoņus un Dižgarus – mazo Zērni ar sava talanta atrādīšanu zviedru beibēm, Sandru ar bronzas lietu sprintā, Kūmu ar Timiķa muguras pētīšanu Zemīšu mačos, Sarkaņu lielskungu ar atsacīšanos aizstāvēt savu Sprinta karaļa titulu, Aldi ar ievērojamo alus trekterēšanu Takās. Joprojām Formas meklējumos, gaidot gada izšaušanu un baudot šo sporta veidu...un esat visi mīļi aicināti mani atbalstīt un vērot manas šķiedras darbību SPRINTĀ, SESTDIEN, es sākšu pretiniekus baidīt plskst. 18.08.

18 comments:

  1. Apsveicu ar cietajiem LU vākiem!!!
    Sestdien būšu klāt lai bļautu par tevi :)))
    Andis

    AtbildētDzēst
  2. A tu paprasi Edgaram, kāpēc viņš paņēma tieši tos, kurus paņēma. Ja saņemsi atbildi, cepumu paka no manis! :D

    AtbildētDzēst
  3. Vecit, paskaties splitos, kur mani Timo nokeera un pagaja garam ;) Vins manu muguru peetija no 7KP liidz 15KP, kur TIKAI viens etaps vinjam nav uzvarets. Ja, pashas beigas es atsedeju, nenoliegshu ;)! Lai Tev viss izdodas!

    AtbildētDzēst
  4. Kāpēc nepateici, kad ir izlaidums? Būtu aizgājis atbalstīt ;) Tiekamies 6dien!

    AtbildētDzēst
  5. VECIIT SPRINTA ZELTU!1! ja ne dabusi pa nabu.

    /tavs vecais čoma ;)

    AtbildētDzēst
  6. Nu, spēka zars, sprints ir jāņem, ja ne, ka likšu ar padusi!

    AtbildētDzēst
  7. Nu Kristap, kur cepumi?

    AtbildētDzēst
  8. A kur atbilde? Es savu atbildi gaidu jau pusotru mēnesi.

    AtbildētDzēst
  9. Anonīms3/7/11 20:44

    Kristap reāli nevar saprast ko tu plosies, reāli jau ir redzams kāpēc tevi nepaņēma, jo nu reāli papētīju, ka tev īsti labu rezultātu nebija, kā arī pavasara noteiktajās kontrol sacensībās arī nekas ievērības cienīgs. Kam tur atbilde jāgaida, atbilde ir atrodama ar google palīdzību.

    AtbildētDzēst
  10. Alda čoms3/7/11 21:28

    kas ir google?

    AtbildētDzēst
  11. Anonīms3/7/11 21:42

    Tur tiešām atbilde ir acīmredzama. Citi čaļi pagaidām tomēr ir spēcīgāki!

    AtbildētDzēst
  12. Nu google ir tāds portals kur attiecīgaja ailē var uzdot jautājumu - jebkādu (es teicu jebkādu)un tad nospiežot taustiņu [ENTER] googlis parāda atbildes.
    Ar cieņu Aldis

    AtbildētDzēst
  13. Anonīms4/7/11 23:01

    Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.

    AtbildētDzēst
  14. Anonīms4/7/11 23:49

    vai !!! , te, Pauliņ_kungs, TEVI atkal traucē TAVS virtuālais audzinātājs, es vēl aizmirsu pateikt ka ka vajag pildīt ne tikai lielos uzdevumus, bet arī mazos, ja gribi iegūt patiesu autoritāti. Katvai, ja Tu raksti : "5) Smuki izskatīties apbalvošanā." , tad tik ejot no pjdestala .. pļavā, kur citi sēž tik sulīgi nenošpļaujies, es sapratu, ka TU domā , ka nevviens jau neredz, bet nu neizskatījās diezko. Ja labosies un nebūsi pelnījis, tad apsolos šai blogā parādīties retāk (drusku retāk :D )

    AtbildētDzēst
  15. Tev laikam apnicis staigāt smaidīgam, jo Tu jau nu nebūsi tas kurš man pateiks ko man darī un to, ka esmu tavuprāt tik švaks un necienīgs pasaules čempim...Jo kas tad tu esi? Savas ģimenes čempions :D Sōbrīd esmu dusmiigs, jo neesi izveeleejies pareizos vardus, parādies man acis, lupata...

    AtbildētDzēst
  16. Anonīms7/7/11 15:42

    NUuu_jau nujau Paulinjkungs, ko ta nu tik saskaities gandrīz līdz baltkvēlai, es tā pūlējos Tevis labā a TU panjem ar vieglu roku un visu ailaid, Tev gan laikam patiesiiba ieknieba drusku??,.. vai ne , tacju!?? Tas ko es rakstīju tur Tavā blogā ir visa balta patiesība un tā tas arī ir, bet TU uzreiz spuras gaisaa kaa dzeloņcūkai, tā jau nu Pauliņkungs nevar uzvesties, vecākus cilvēkus tomēr ir jārespektē drusku kautvai, ... . Vai pasveicināji Lapiņu Papiņu, vinjš gan tikai divi gadi vecāks par mani , bet nu savā laikā esam daudz mačus kopā taisījuši un alutiņu ar kopā iekniedējām, nu re , a tagad man jāskatā kā mūsu audzēkņi slikti uzvedās , nu nav labi Artūriņ !!! Nu nav gan!!! Nu es jau Tev arī drusku fans tākā esmu, bet nu Tava iedomība mani sakaitināja, un re-taads iznākums bija beigās uzmetos tev par virtuālo audzinātāju, ir tāda jauna lieta netā tagad, tāpat gluži kā citas virtuālās padarīšanas. ... bet es uz tevi tik nesmuki neizrunājos kā TU uz manis, tākā ja vajadzētu būt kvitā, tad nu gan es Tev spertu pretii, bet kā jau TU visu pats labi zini, viss jādara ar mēru. Nu ar orientēšanos tev galigi neiet to jau ar neapbruņotu aci var redzēt, kamēr nemainīsi attieksi, rezultāti būs tieši tādi kā tagad, varbūt pat ies uz leju- drīzāk, es jau Tev iistenībā daudz laba esmu darījis, palīdzējis pat un Tu pat man vienreiz paldies pateici, es pat nobrīnījos toreiz, a tagad lamājas ar tādiem nesķīstiem vārdiem, kauns Artūr , tiesām jāsaka!! Un neklausi arī man TU, es tev teicu iemačī skaitītāju savā blogā!!! nee vinjss neliekas ne zinis, slinks esi? Vai ?

    AtbildētDzēst
  17. Pauliņš9/7/11 11:50

    Ārnij, tas tu? Nedomāju, ka Tu par mani tik slikti izteiksies, domāju, ka eam čomi :) Kritiku vajag, bet domāju, ka bišku esi pāršavis par strīpu :)

    AtbildētDzēst
  18. Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.

    AtbildētDzēst