6/08/2010

Pārdomas par EOC.

Nu jāsāk ar to, ka nebiju domājis,ka tik slikti noskrieshu un, ka manii buus tik maz no mana ciiņas spara, nezinu, kur viņu biju atstājis, varbūt kāds mani nolādēja. Pirms čempionāta biju visas ceriibas licis uz sprintu, reāli atrums bija ok, bet ne olimpisks un pietruka kapaajiena peec katra punkta, kad speju to ieraudziit ar aciim, kas reaali ir mana firmas ziime. Biju pirms tam 2 nedeljas pavadiijis dziljos laukos un nebija sanācis skriet kartē, tas arii veidoja manii jociigaas sajuutas uz pirmajiem punktiem, kas izpaudaas kaa skiedras neveersanaas valjaa un nesaprasana, kas tagad jadara - vnk saakumaa nevaareju uzkapaat - vajadzeeja panjemt kofeiinu laikam. Kopumaa distancee atstaaju vairaak kaa 1min kljuudaas. Un veel japiemin fakts, ka mans laiks bija par 7sek leenaaks nekaa reaali. Tas notika taapeec, ka peedeejaa punktaa biju labu gabalu aiz čeha smolas un finisaa vnk vinju apēdu, bet tas suuda stars fikseeja tikai smolas laiku a manu nee...manu laiku panjeema peec nakamaa finiseejusaa. Bet ar tādu skreejienu pat nebiju pelniijis skriet Azimutaa, kur nu veel skriet finaala - Aldis ir dusmiigs, nezinu ko vinam teiksu.
Runājot par citām distancēm, tad vnk sakot - suudi rudzos. NU nevilka man motors kalnaa, vsp negribu runaat, tagad vismaz saprotu,ka kalnos ir jaskrien labi, lai vareetu normaali ar smaidu skriet finisaa, citaadi izskatos kā krupi norijis.
Tātad lietas uz kurām jāpiestradā:
1)Kalni
2)Jātaisa treninji karstumā
3)Jāciena konkurenti, nedriikst vinjus aprunaat pirms starta
4)Orientēshanās tehnikas
5)koncentreesanaas spejaam
6)mazāk izmantot spēku atziimeejoties punktos
Protams sajaa sporta veidā var piestrādāt pie visa, bet jāmāk ir piestrādāt tā, lai nezaudētu jau esoshās iemanjas.
Nu ko puikas un meitenes, nākoshais mērķiitis ir WUOC sprints un stafete, par vietām nerunāshu, bet raustiities no kāda netaisos un putekljus riit ne tik. Bet visa pamatā ir gatavoshanās Pasaules čempim.
Turās tauta, neapbižojam mazākus un nesūtam aldim stulbas iszinjas Aldim!!
Par tēvzemi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru