8/30/2010

Aldis pieviļ komandu!

6dien piedalījos Gulbenes kausā, jutos fiziski gatavs, bet kad sāku skriet, tad jutu, ka nav svaiguma un īsti ar ātrumu neesmu apmierināts, bet skrienot distancē tapat likās, ka eju uz labu rez. Bet Roze mūs saplosīja kā nabagus. Kopumā aizvadīju tīrako sacīksti šogad – kļūdās kādas 3 sek + trīs reizes slikti atzīmējos. Bet sliktais aspekts, ka bija trīs slikti varianti, uz kuriem zaudēju ap 30 sek. Bet Roze šo distanci veica akurāti kā Aldis brieduma gados – ātri un bez drebuļa.
7dien piedalījos Klubu stafetēs. Liku cerības uz 6nieku pirms starta, bet komanda bez Alda ir kā neizdevies sapnis. Sākām pēc plāna – Toms līmenī, Gulbis līmenī, bet tālāk mazajiem atbildības nasta bija par lielu un viņi to neiznēsāja distancē. Jādod mazajiem stafešu pieredze, lai viņi spētu izaugt par tādiem orientēšanās gigantiem kā : Aldis, Fox( tikai un vienīgi pirmais etaps) utt. Es devos distancē lepnā vientulībā un nemaz necerēju kādu noķert, jo priekšā nestartēja penši. Distance patika, veicu distanci ļoti pavirši, vienu kp noraku ap 2min(nenokoriģēju virzienu) un tad jau pazuda apetīta sevi mocīt. 10. vietu uzskatu kā cieņas neizrādīšanu man, jo Azimuts taču ir viens no labākajiem klubiem Latvijā.
Šo 3dien lidoju uz swe, lai piedalītos pēdejajos nopietnajos startos šogad. Mēŗķis viens – parādīt savu potenciālu un nesēdēt astē, bet gan kurināt tempu jabkuram. Iekļūšana finālā swe čempī ir grūtaks uzdevums kā pasaules čempī, manas izredzes vērtējamas kā 1: 3. Ja būtu normāls rankings, tad jau izredzes būtu vairāk smaidu rosinošas, bet man pietrūst kārtu swe un nāksies startēt vienam no pirmajiem. Bet kopš bērnu dienām taku dzīšana nav gluži mans hobijs. Lieki piebilst, ka piedalīsies 250 purni. Bet vairāk koncentrējos stafetei, kur metu skatienu uz pirmo tīmu.
Cerams, Aldi, tu sen jau neguli!

2 komentāri:

  1. Lai veicas pa Zviedru mežiem!;)

    AtbildētDzēst
  2. davai juri bļe saspārdi kādu briedi!

    AtbildētDzēst