8/14/2010

Ieguutaa infekcija

Tātad kops atbracu uz cempi,biju ieguvis kkadu jociigu sarkanu plankumu uz kreisaa muskula! Beigaas kaaja liidz sodien normaali ir uzpuutusies, un pabijot pie arsta noskaidroju, ka taa ir infekcija, tikai lieki piebilst,ka taads prieks maksaaja 22ls. Nju taa itkaa tagad ir jaiziet 10 dienu arsteesanaas kurss, tatad 10 dienas bez skriesanas....nez kaa to pacietiisu, bet laikam jau sogad vairs nopietni neko nevareesu uzskriet, tas tik laus Lapsai kāpt arvien lielākos augstumos...bet nez jaskataas, ceru, ka paliks labaak....bet kaaja izskataas drausmiigi. Riit stafetes skatiisananas un ceru aizvadit peedejo treninu sajaa suudu bedree...

Ceru veel pāris sacensiibas cienijamaa atrumaa sogad aizvadiit! Un samalt juus visus!

20 comments:

  1. Lapsa arī traumēts un iespējams sezona beigusies. To uzzināšu 1dien.

    AtbildētDzēst
  2. infekcija kaja? atkal kaut kas lidzigs ka Skotija? lidz 8cbr kausam tev jabut forma :)))

    AtbildētDzēst
  3. Nu bļin vecīt, nevarēsim tevi ņemt Madonas 1. komandā. :D :D :D

    AtbildētDzēst
  4. Par apdrošināšanu neko neesi dzirdējis ?

    AtbildētDzēst
  5. Pauliņš15/8/10 10:37

    Es ar sapuvušu kāju esmu atrsss kaa jebkad...buus labi uz lat cempi...ko tu neteiksi- apdrosinaasanu...kko par manu rokas atrumu neesi dzirdeejis?

    AtbildētDzēst
  6. :)
    citu ierakstu pat negaidīju
    Tev pietrūkst maķen nosvērtības.
    Daži gadi būs vējā kamēr to sapratīsi. Ja varētu bļembas ņemt ar pliku ātrumu un smieklīgiem ierakstiem blogā, PČ trijnieks būtu pavisam cits ... Bet dzīvē viss ir savādāk ;) Piedomā par to.

    AtbildētDzēst
  7. Sūdu bedrē? Tātad WOC... Pasaules čempionāts ir "sūdu bedre"? Labi, Pauliņ, ja jau reiz tev PČ ir tik smaga nasta, tad vari nesatraukties - šis ir tavs pirmais un pēdējais WOC. Par to es personīgi parūpēšos...

    AtbildētDzēst
  8. Pauliņš15/8/10 17:42

    Ja man pietrukkst nosveertiibas, tad jums veselaa sapraata....atradusies gudrinieki...runaajot par otro anoniimo - ja tev kkas nepatiik, tad nekomentee manu blogu un brauc uz Iriju zemenes lasiit. Vieniigais veids ir apsteidzot mani - gaidu cīņu ar nepacietiibu, konkurence tik laus man progreseet!

    AtbildētDzēst
  9. ...Par to es personīgi parūpēšos... :D :D :D
    Ko tad Tu izdarīsi apsteigsi Lazdu vai izlases komisijai kukuli iedosi? Nečurā pret vēju un sāc trenēties.

    AtbildētDzēst
  10. Artūrs Žogla (otrais anonīmais)15/8/10 18:07

    Pauliņ, es tā kā biju mazliet atslābis attiecībā uz tevi, bet nu sorry.. tava WOC-"disciplīna", diemžēl, ir zem katras kritikas! Tā nav valsts izlases dalībnieka cienīga attieksme pret savu sporta veidu. Ja WOC laikā tavas domas nav 100% tikai un vienīgi ar WOC, tad sorry - arī rezultāti nebūs. Un kā mēs zinām - nebija ar!
    Es ļoti ceru, ka LV izlases treneri jau nākamajā dienā pēc atgriešanās no Norvēģijas, sāks domāt, kā sarīkot braucienu uz Franciju (piemēram, man viens, LV izlasi finansiāli netraumējošs veids jau ir padomā). Tur 2011. g. maija beigās/jūnija sākumā būs oficiālā WOC treniņnometne. Katrs kas ir redzējis Anesī apkārtnes kartes sapratīs, ka Latvijā tādiem apvidiem, pie labākās gribas, nevar sagatavoties un ja neizdosies uz Francijas treniņiem aizsūtīt 6+6+2 komandu, tad arī nākamgad WOCā draud tāds pats LV izlases fiasko, kā šogad.
    Pauliņ, tu vari būt klauns 350 dienas gadā... tikai, lūdzu, ne WOC laikā!

    AtbildētDzēst
  11. Pauliņš15/8/10 18:16

    Es nesaprotu ko es tādu esmu nepareizi pateicis? Tas ir mans blogs,es varu rasktīt ko gribu un domāju...es domāju, ka jebkurs kurs partaveetu izlasi buutu uzvilcies, ja nebuutu paredzeeta esana un buutu jaed visaada suuda partika...

    AtbildētDzēst
  12. Artūrs Žogla15/8/10 18:36

    Par ēdināšanu, komentārs vietā... LOFam vismaz trīs ēdienreizes dienā bija jānodrošina. Ja brokastis jūs vēl varētu paēst viesnīcā, tad nu pusdienas/vakariņas vajadzēja nodrošināt LOF. Tas, ka ēšana šoreiz palika uz jūsu pleciem (it īpaši Norvēģijā!) - tas ir jūsu šī gada mazais varoņdarbs! Par LV izlases ēdināšanu WOCā es ļoti labprāt dzirdētu Ģirta Mamja komentāru.

    AtbildētDzēst
  13. Pēc kaujas kulakus nevicina (nesūdzas). Ēdināšanas shēma bija zināma pirms ieradāties NOR.

    AtbildētDzēst
  14. No malas pavērojot pēdējo gadu rosīšanos ap Pauliņa j-kungu izlases sakarā varu vien izteikt savu viedokli, ka uzticības/meistarības avanss, Tev jaunekli, ir iedots ĻOTI liels. Man sāk šķist, ka drīz tas tiks pilnībā izsmelts, ja vien jau nav.

    Ceru, ka cilvēki Tev apkārt (lasi: treneri un OS sabiedrība) kaut nedaudz Tevi vedīs pie prāta, jo kārtīgam sportistam arī attieksme un publiskais tēls ir ļoti svarīgs. Ar šādu attieksmi Tu diez vai cel OS un savu prestižu, nemaz nerunājot par sponsoru un atbalstītāju piesaistīšanu. Tava patreizējā kultūra diemžēl ir prasta Delfi vai tamlīdzīga portāla komentčatotāja līmenī. Tavi komandas biedri arī Tavā vecumā šādus prastus izgājienus neatļāvās. Šobrīd ir patiesi skumji, ka izlases sastāvs bija tieši šāds, nevis savādāks.

    Un pievienojos anonīmajam un Artūram - ja tā turpināsi, arī es pielikšu pirkstu pie Tavas turpmākās karjeras izlasē. Ja esi sekojis orient.lv un lof.lv diskusijām, tad ievērosi, ka Tu nebūsi pirmais precedents.

    Uzņēmumā (lasi: komandā) labs darbinieks ir tāds, kam ir gan zināšanas, gan attieksme. Tāds, kuram ir attieksme un nav zināšanas tiek apmācīts (lasi: trenēts). Tādam, kuram ir zināšanas, bet nav attieksmes, dod laiku mainīties. Tāds, kuram nav ne viens, ne otrs, tiek atbrīvots. Izskatās, ka piederi pie 3. kategorijas, no kuras ceļš uz 4. ir gaužām īss.

    Ceru, ka sapratīsi.

    AtbildētDzēst
  15. Reāli jā... Savs tēls ir jāuztur... Un tieši to arī Arvīds dara... Uztur un spodrina savu tēlu... Vai tad labāk ir liekuļot, lielajiem onkuļiem un tantēm smaidīt sejā, bet aiz muguras paust savu negatīvismu (kā to dara te liela daļa no jums šeit un minētajās diskusiju lapās)... Ko tad Jūs, pārgudreļi, viņam tik daudz esiet devuši?... Ir dots pats minimums (ja ne mazliet zem tā - problēmas ar ēdināšanu un vispārējais bardaks LAT orientēšanās virtuvē, finansējuma trūkums, valdošais pārgudreļu negatīvisms u.taml...) Bet vajadzētu dot vairāk... Vajadzētu dot visu... Un tad varētu prasīt visu no sportista - arī attieksmi... Pagaidām ir princips - k-ko iedod, k-ko saņem atpakaļ... Viss ir godīgi...
    Un smiekli nāk par tiem jūsu varenajiem, personīgajiem, garajiem pirkstiem, ar kuriem jūs tur soliet bakstīt un atturēt no izlases...
    Tā teikt, ko tu stipram padarīsi...
    Novēlu uzvarēt kādu Magnētu, iespējams nebūsiet tik uzvilkušies...

    AtbildētDzēst
  16. To Anonīms:
    - Visas LOF valdes sēdes ir atklātas - uz cik sēdēm tu esi bijis, lai klātienē redzētu situāciju?
    - Cik sponsoru naudas tu LOFam esi piesaistījis?
    - Cik sacensības vai treniņnometnes tu pats esi sarīkojis (vismaz ar savu klubu)?
    - Cik reizes tu esi pateicis Paldies tiem OS darboņiem, kas strādā uz teju plika entuziasma pamatiem?
    - Tieši to pašu varētu pajautāt lielākajai daļai 'negatīvisma paudējiem' - tipiski latvieši. Īdēt ir vieglāk, nekā ņemt 'lāpstu' rokā un darīt reālas lietas.

    AtbildētDzēst
  17. ...un starpība starp tēlu un attieksmi ir MILZĪGA!

    AtbildētDzēst
  18. Ir darīts šis un tas, būts visur kur, redzēts viss k-kas, lai varētu izdarīt secinājums...
    Reāli ir tā, ka valda bardaks... Jaunie zin kā vajag un arī var kā vajag, bet viņus jau nelaiž pie šprices... (Nu gan viens jaunais k-kur beidzot ir ticis...)... Sportisti paši sev piesaista finansējumu (lai kompensētu to, ko federācija nespēj vai negrib nodrošināt...), bet federācija pasaka ka nauda ies caur to un ja k-kas sanāks, k-kas atlēks arī sportistam... Vai tā ir attieksme?... Nu un ko tad tu gribi no sportista?... Lai smaida tev sejā, saka, ka viss ir ideāli un pēc tam ar tādu pašu smaidu uzklausa un lasa diskusijās tos apvaonojumus ka nav rezultātu u.taml...?
    Un tu esi tieši tāds pats "tipiskais latvietis - īdētājs", kas pašreiz te īd par to, ka čalis kas tik tiešām ņem lāpstu rokā un dara reālas lietas, redz nedemonstrējot attieksmi... Attieksme un sportiskais niknums viņam ir apskaužamā līmenī...
    Tā ka atslābsti ar visiem saviem garajiem pirkstiem...

    AtbildētDzēst
  19. Tak aiverat mutes, ko jūs te viņu audzinat, klauni taadi.. paši te varoņi, visu darat uzvediiba attieksme viss vietaa jums, ideaali, bļe paraugi visam LOFam un visam citam... Viņa blogs, raksta ka grib, un attieksmi lai taisa kaadu grib. VAroņu bars.

    AtbildētDzēst
  20. Tak aiverat mutes, ko jūs te viņu audzinat, klauni taadi.. paši te varoņi, visu darat uzvediiba attieksme viss vietaa jums, ideaali, bļe paraugi visam LOFam un visam citam... Viņa blogs, raksta ka grib, un attieksmi lai taisa kaadu grib. VAroņu bars.

    Precīzi!

    AtbildētDzēst