9/16/2010

Mazie branti..

Vakar no rīta atgriezos savā rezidencē, uzskēju treniņu – tā lēnām, tik atmodināju šķiedru, jo zināju, ka vakarpusē uzskiešu pimspēdējo azimutu, azimuts jau kopš astoņu gadu vecuma manī modina labas sajūtas, protams, tas gelvenokārt ir dēļ Alda uzvedības, viņa savādāko skatījumu uz dzīvi. Tā nu kad bija pienācis laiks, tad sāku skriet uz sacensību centru, pilināju nedaudz lietutiņš, vējš arī bija satrakojis nedaudz vairāk kā parasti manā hercogistē. Iesildījos, iepazinos ar leģendām, kas šajā murgainajā „kartē” ir sevišķi nozīmīgi, šoreiz orient dievus nepielūdzu, jo nevarēju tērēt viņu labvēlīgu uz kkāda nieka azimutu, arī tāpēc, ka šo karti esmu iepazinis kā visdziļāko jūras dziļvagu un zinu, ka jāskrien kā 12 grupā – virziens un attālums. Tā nu distanci veicu, protams, nekoncentrējos olimpiski un līdz ar to 2min kļūdās salasās, bet ar formu esmu apmierināts, jo ja vajag tad varu piespiest un cīnīties ne tikai ar Latvijas slavenāko Lapsu, bet ar visiem pārējiem nezvēriem. Jāpiemin, ka mūsu Grundzāles lielākais fanāts Mārēns bija uzplānojie tiešām skarīgu distanci un sanāca patīkamāks treniņš kā skrienot kādu no Aļņa kārtām, kur Lapsulēns itkā esot dieva statusā!Tātad 6dien Cēsu rudens. Būs labs treniņš pirms Suunto games, kur divas dienas pēc kārtas būs jāskrien garā distance, uzdevums kā parasti – sākt ātri un agresīvi un samalt tos „lēnos” kaimiņus, kuri vēl pat nav izbraukuši uz Vankūveras olimpiskajām spēlēm!
Galvenie uzdevumi 6dienai!
1) Kalnus visus uzskriet
2) Iesākt prātīgi un tempu pieaudzēt līdz ar noskarietajiem km
3) Iedomāties, ka Kūms skrien, tas mani motivētu cīnīties
4) Uzvarēt etapu uz pēdējo kp ar ievērojamu atrāvienu

Sezona sen jau ir iztecējusi, bet joprojām sevi uzturu formā, lai varētu sākt trenēties tā nopietni. Šobrīd pēc sajūtām jūtos normāli vai vat teikt labi, šī ir mana labākā rudens forma mūžā. 6dienas Cēsu rudens būs labs izaicinājums manai rozīnei un šķiedrai, cerams, ka šķiedru neiebojāšu, tagad šķiedra ies nedaudz atvaļinājumā, jo tagad spiedīšu vairāk uz bāzīti un fiziskās sagatavotības vingrinājumiem, spēka treniņiem. Bet ceru, ka ar pēdējo divu nedēļu treniņiem savu rozīnes slieksni esmu pacēlis līdz stundai( tulkojumā no ģenērāļa valodas – spēju skriet stundu ģenerāļa cienīgā tempā).

Tiekamies Cēsu rudenī! Cerams, ka laiks mūs palutinās ar patīkamu rudenīgu laiku!

p.s Kūms šodedēļ cīnīsies Somijas čempī - sekojam līdzi, atbalstam, domājam labas domas, pielūdzam orientēšanās dievus...

1 komentārs:

  1. Viss ir ļoti labi, bet sarkanā krāsa tev bojā statistiku blogam!

    AtbildētDzēst