10/26/2010

Kūms nevis uzzied, bet gan nostiprina savu statusu


Lapsa jeb slavenākā Lapsa Latvijā ir atkal sevi pierādījis uz lielās skatuves un , kas pats galvenais, viņš nav gatavs apstāties un taisās kāpt augstāk pa karjeras kāpnēm.
Lieliskas sacensības no māsteru māstera tika aizvadītas Somijā, Halliko stafetēs. Pirmā etapā viņš izlīda no meža 3.vietā, zaudējiot vien uz niecīgās šķiedras rēķina finišā jeb špļāviena attāluma 7 sekundes, jāpiemin, ka pirmais iznāca Vili Niemi, čalis kurs manas bronzas eiropas cempii palika nieka 27.vietā!
Nav nekāds pārsteigums ko Janelis izdarīja, bet gan kā viņš to izdarīja, viņš ne tikai kontrolēja virzienu skrienot aizmugurē, bet arī manīja visas pretinieka kļūdas un BRĪVĪTĪ paņēma savus farstus. Viņš tik pasmējās par pārājiem un braši tuvojās finiša līnijai, būtu viņam mana šķiedra uz beigām, tad ieietu pihkaniskat kluba vēsturē kā visus laiku labākais ši kluba skrējējs!
Mūsu dižvarenais Lapsa ir nolēmis reāli pacīnīties par vietu izlasē, tas nav pārsteigums un ar labu reisu spētu celt optimismu dodoties otrajā etapā, uz ko tēmēju es nākamgad, bet ir viens bet, atlasēs nebūs jāskrien stafetes, atlases būs individuālās sacensības uz ko Jankam nav tik liels ķēriens kā mūsu dubultsudrabainajam Sirmajam!
Tāpēc Janka, mūs gaida sagatavošanās posms, kur nometnēs noteikti jādodas kopā un tad jau pat Jura tambasovs tik stalti neskries ne hubmanam pakaļ, ne tev!

Sekojam līdzi manam startam Zviedrijā!

6 komentāri:

  1. Veci nometnes būs un kā vēl!;) Paldies, ka raksti par mani :D, kad beigsies sezona manā blogā būs raksts arī jautrībai par tevi ;) tgd vnk nav laika un iedvesmas :p
    P.S. laba bilde no Rehns BK laikiem, man tādas nav!

    AtbildētDzēst
  2. tajā bildē kāds ir uz kautkā pakāpies, jeb arī kāds ir pietupies :))))))

    AtbildētDzēst
  3. es vnk nebiju vēl tik garš :)

    AtbildētDzēst
  4. Šķiedra vēl nebija izstiepusies pienācīgos izmēros...

    AtbildētDzēst
  5. par kādiem pārkāpumiem tad Lapsēnu atlaida no Rehns, ka tagad jāstartē pensionāru :) Pihkaniskat?

    AtbildētDzēst
  6. Viņš pats aizgāja - nevarēja iejusties komandā...vēl šobaltdien janka piemin klubā ar smiekliem, kā viņš jauniešu tiomilā ne pārāk labi noskrēja!

    AtbildētDzēst