10/25/2010

Smalandkavlen

Nav noslēpums, ka 6dien došos uz swe un 7dien skriešu smalandkavlen stafetēs pēdējo etapu otrajā komandā. Tikmēr Latvijas slavenākā lapsa izmēģinās kko jaunu savā dzīvē jeb iekaros stikla kalnu Siguldas kalnu maratonā.
Kapēc tikai otrajā komandā? Pēc spēka samēra varētu skriet pirmajā tīmā, bet nakts nav mana stiprā puse un uz pirkstiem varētu saskaitīt cik reizes esmu skrējis pa nakti, un dienas etapus veic Lietuvas izlases pirmie numuri – Vilijs, Gvilds un mūsu kluba lielākais spideklis, viens no labākajiem sprintā pasaulē – Jerkers Lysell. Protams, otrā komanda nav tik spēcīga kā pirmā, bet penši jau arī neesam un esam gatavi spļaut uguni. Pirmie 2 etapi ir tāda laimes spēle, jo viens čalis pirms mēneša bija traumēts, nezinu kāds skils viņam tagad, bet šaubos vai ir olimpisks, otrs atkal ir tāds interesants tipāžs, no kura neko nevar saprast – var izstāties un var noskriet labāk par mani. Jāmin, ka ceturto etapu veiks mūsu pašu terminators Raivo, Raivo Kivlenieks, lai gan man ir lielāks potenciāls uz īsāku gabalu kā garāku un Raivo tas tieši ir otrādi, bet mana iznīcināšanas spēja uz pēdējo kp un finišā, nosvēra kausus manā pusē un jāmin, ka Raivo vēl nav atkopies no traumas un vēl ir sava gara un tempa meklējumos un jau domās ir Polijas džeivokā, kur viņam vajadzētu uzziedēt kā krāšņam ziedam.
Uzdevumi un galvenais mērķis? Nu protams pierādīt sevi no labākās puses, pavērot cik lielā miegā ir mana šķiedra...jā, tik jācer, ka varēšu cīnīties par cienījamu vietu un ne ar penšiem aizmugurē. Nu teiksim, piemēram, pa 30nieku! ( kopā vairāk kā 100 komandas)
Kūms vs Rešķis. Tādu dueli jūs varēsiet vērot, ja aizbraksiet uz Siguldu! Grūti spriest kādā formā katrs šis LLU students ir, bet aprunājos ar 4BK apsargiem, un viņi apgalvoja, ka sen neesot manījuši Lapsu deju placī vai uz letes. Jā, varbūt viņš vēl nav atguvies no maratona mocībām, bet Janka ir cīnītājs un neticu, ka viņš būs gatavs noskatīties kā viņa treniņu partneris aizskrien garām viņam. Atis šajā duelī ir melnais zirdziņš, kurš ir fiziski vienmēr bijis labs un varātu paņemt Janka, dēļ lielākās muskuļu masas kā Lapsas, jo Lapsai var nepietikt spēka, bet pirmā etapa dotības viņam palīdzēs...
Es arī gribēju piedalīties šajā maratonā, bet izvēlējos labāk iegūt vērtīgu pieredzi zviedru apvidū un jo vairāk pārstāvēšu klubu, jo lielākas izredzes man būs tikt Jukolas zvaigžņu komandā un iesaistīties cīņā par 15nieku!

4 komentāri:

  1. Nu tad parādi visiem, ka tava šķiedra neguļ, bet ir piekopj kaujas taktiku - iemidzināt pretiniekus!
    un jā es Siguldā mēģināšu noskriet pieklājīgi ;)
    maratonu vairs nejūtu, jo Halikko vnk nolidoju savā 1.etapā ;)

    AtbildētDzēst
  2. motivēts īpaši neesmu, bet kājas jau tāpat grib uzskriet! Nu, tu jau pirmā etapa speciālists!

    AtbildētDzēst
  3. Laikam Zviedri tā īsti nav sapratuši ap ko lieta grozās... Salīdzināt Lietuvas izlases čaļus ar Tavu šķiedru un izslēgšanas instinku stafetes pēdojos milimetros ir tā pat kā salīdzināt ņivu ar X5...

    AtbildētDzēst