12/14/2010

Lapsa sabradā Tūbeli


Kā jūs jau zinat, tad esmu liels Lapsas cienītājs un mēs esam ļoti labi čomi, tapēc būtu diezgan stulbi no manas puses, ja es šādā brīdī klusētu, tāpēc, es tā nedarīšu un uzrakstīšu kko ellīgi patiesu.
Kas ir noticis? Lapsa ir piesmējis Tūbeli. Kas tas Tūbelis?, tas čalis, kas nupat lēja sviedrus vienā trasē ar Rozi un lēja par 16 min ilgāk kā renchiks, kas viņam deva 2.42, kas ir ļoti labs rādītājs, bet ne labs priekš mūsu pirmā etapa virtuoza, kurš Kasēnu pazemoja 7dien Ozolniekos par 40sek!!! Un turklāt lasot viņā blogu un vērojot viņa darbības video, jancis to izdarīja treniņa apgriezienos, iespaidīgi! Kā to var redzēt? Pēc video, jo lapsa sēž astē Pakārklim – tātad viņš diktē tempu ne Latvijas slavenākā Lapsa, tas nozīmē, ka Lapsa pielāgojas uzdotam ātrumam, kapēc gan viņam bija censties, ja uzvara pār Tūbeli nāk mājās? Tajā vietā Lapsa vēsi finišēja un izvairījās un traumām ko var iegūt pakrītot uz ledus.
Lasot Lapsas bloga komentārus, ieraudzīju, ka pats Tūbelis atzīst, ka šoreiz kūms viņu paņēma kā dēlu. Ja jau Tūbelis maratonu noskrēja pa 2.42, ko varētu iespēt Gaujienas pirmais numurs, bail pat paliek domāt....kko starp 2.30 un 2.35 un tas ar minimālisma pieeju pret treniņiem, tālākās prognozes neizteikšu, tik Latvju tauta bīstaties Lapsas, Lapsa paliek karsts un bīstamāks ar katru dienu! Tā kā trenējamies vairāk, lai spētu izturēt Lapsas uzdotos apgriezienus.

3 komentāri:

  1. Tubelim 25 decembrī paliks 42 gadi, tas pārdomām...:)

    AtbildētDzēst
  2. Zinu, zinu, tapēc jau tāda iekša ir uz maratoniem!

    AtbildētDzēst
  3. ā, un Lapsa tik drīz sāks trenēties, tas pārdomām :)

    AtbildētDzēst