1/01/2011

Cita dzīves daļa

Šis raksts būs īpašs ar to, ka nebūs par manām skriešanas aktivitātēm, bet par dzīvi ārpus skriešanas, kas šobrīd ir manas dzīves galvenā sastāvdaļa.
Jāsāk ar to, ka jau trešo gadu esmu students, studēju ģeogrāfiju, mācības šajā semestrī bija tikai 3 dienas, kas ievērojami atviegloja manu dzīvi, bija arī nedēļas, kad neatradu sevī nekādu motivāciju un vajadzību doties uz fakultātāti, tagad vēl šajā semestrī ir palikuši eksāmeni, trīsi vai četri, vel nezinu...un viens kursa darbs. Ar skolu neesmu sajūsmā, bet priekš šķiedras attīstīšanas ir visnotaļ laba blakus nodarbe.
Vēl ārpus skriešanas, es uzspēlēju basi, īpaši patīk sevi izpaust ātrajos un pusātrajos ( kad izeju pret 2 vai 3 spēlētājiem) uzbrukumos. Jāatzīt, ka šogad mana komnda BK „Grundzāle” izskatās kā no jauna piedzimusi un mums ir vēlme pacīnīties par augstām vietām, ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā.
Vēl man patīk labi paēst, bet sen jau ir pagājis tas laiks, kad ēdu visu un cik daudz lien, bet joprojām katru nedēļu apēdu vienu ekselences kastīti. Garšo vistas ēdieni, patīk ēst daudz salātus.
Daudz laika pavadu internetā, jo Rīgā nekā cita prātīga nedaru ( skriešana, skola, skriešana, gulēšana), tāpat daudz skatos TV, sevišķi patīk sporta pārraides (skeletons, bobslejs, basketbols). Kā arī daudz pētu kartes, analizēju kļūdas, citreiz brīnos kā es tā varēju kļūdītie, citreiz atceros savu nevarību distancē, citkārt atceros varenās cīņas ar lapsu, kā arī citu pazemošanu finišā, tā vien prasās atkal sezonu, tas dod man papildu motivāciju.
Nu īsumā ir viss, protams, šis tas palika nepateiksts, bet tas lai paliek kā rozīnīte.

3 komentāri:

  1. Anonīms2/1/11 11:41

    Ikvakara telefona zvans ar lūgumu pēc padoma "Cilvēkam - pasaki man, kāpēc man Tevi neuzvarēt?!":D un Zviedru blondīnes nav pieminētas... Pārējais +/- ir:D...

    AtbildētDzēst
  2. Anonīms2/1/11 16:44

    Vajag rakstu - Es un sievietes..:)

    AtbildētDzēst
  3. Pa svētkiem nejauši izdevās pāršķirstīt jaunākās Ziemeļlatvijas un biju patīkami pārsteigts starp Grundzāles punktu guvējiem ieraugot visus 3 bračkas N.J.A. beidzot esat novākuši visus labākos!
    Nu jā un dažus goldfingera piedzīvojumus ar vari nopublicēt, lai nav tik pa sportu pa sportu :)))

    AtbildētDzēst