3/15/2011

Ārstēšanās uzsākta!



Esmu atgriezos tēvzemē, izrādās šeit ir pat labāki skriešanas apstākļi kā biju izdomājies pirms tam un nav nemaz tik auksts. Tātad pēc ārsta apmeklēšanas Portugāle uzsāku ietot viņa zāles un smēri, bet pēc trīs dienu lietošanas sapratu, ka čalis nav īsts lietpratējs savā jomā un pārstāju tās lietot. Atbraucot mājās izsauco ātor palīdzību, jo pumpas darījamu savu darbu un bija pārņēmušas arī otru kāju! Atbrauca, apskatīja un aizveda uz stradiņu slimnīcu, bija samērā ilgi viss tā padarīšana jāgaida, bet laba ziņa, ka mani apkalpoja smukas studentes, kas padarīja špricēšanu man ļoti tīkamu! Viņi nevarēja uzsākt nekādu ārstēsanu un tā šodien aizgāju un Rīgas 1. slimnīcu un ārstēsana ir uzsākta! Katru dienu līdz piektdienai jāiet – liek pie sistēmas un apsien roku, kājas!
Nākamie mači Spring cup un tad kā saldais ēdiens Kurzemes Pavasaris, kas arī tiek atzīmēts kā nākamais šķiedras atrādītājs.

4 komentāri:

  1. Kur tu šitādu zarazu norāvi, viss gadījumā nesākās toreiz Skotijā? Vecīt nopietni, labāk izārstē vispirms un tad tik atrādi šķiedru, jo sacensību būs vēl daudz priekšā kurās tev izpausties, bet veselība tev tikai viena!

    AtbildētDzēst
  2. Zaraza ir līdzīga kā toreiz skotijā, vnk āda kko nepanes! Būs jau labi ;)

    AtbildētDzēst
  3. www.vilius.aleliunas.lt15/3/11 23:46

    Arturs, how are you? You have to write in english please :D How are your leg?

    AtbildētDzēst
  4. Hey! Ok, I will try from next time! Now it's better, i must go every day to hospital :D

    AtbildētDzēst