3/02/2011

Dzive turpinās jeb turpinās tā Portugālē!


Var teikt, ka esmu atguvies pēc mikrotraumas,vismaz pa ceļu skriet netraucē, bet varbūt mežā būs savādāk, bet tam jau būs domāts teips, tā kā atliek atgūt veco ritmu un lēnām pārslēgties uz sezonas treniņiem, kas, protams, ir daudz atšķirīgi!
Lai gan iepriekšējā ritmā vēl neesmu iegājis, bet domāju, ka tas ir tikai laika jautājums. Rītdien jau aizbraucu uz Portugāli – patrenēties, pasauļoties, iegūt labus punktus pasaules rangā, kas arī tiek uzskatīts par galveno mērķi. Jāpiemin, ka divi Latvijas līmeņa superstāri jau aizbrauca šodien – Lapsa un Jukums Vācietis, cerams, ka brauciena laikā spēs sadalīt ietekmes sfēras un neizbojās dzīvi citiem lidojuma dalībnikiem. Interesanta cīņa būs vērojama trešās dienas startā, jo Mr. Sarkaņu lielskungs ķers pašu Gaujienas lielskungu. Vai jaunība uzveiks pieredzi? Vai meistarība pieveiks Lapsas instinktus? Vai Andra nosvērtība pieveiks Lapsas līdera dotības? Šādi un vēl daudzi citi jautājumi tiks risināti Portugālē! Tik sekotāju ievērībai jāpiemin, ka Andris kādu laiku nav palējis sviedrus un Lapsa to ir darījis ar Rozes uzcītību! Bet kā jau ierasts, Andris var izšaut uz līdzenas vietas, jo skils neierūsot pat pēc trisdesmit gadu sēdēšanas zemeņu laukā.
Labi, mazāk par grandiem! Es pēdējā laikā biju sācis slēpot, paspēju noslēpot nedēļas laikā noslēpot 10 stundas, temps pieauga bolta soļiem – no 7,5 min/km un zem 5min/km. Un jārēķina, ka slēpes ir senas pat Alda acu skatījumā un nemāku jau es arī slēpot ka Oļegs Maļuhins ziedu laikos, bet spēks ir un tad jau tikai uz spēka bāzes izbraucu!
Portugāle būs tāds mazs atskaites punkts uz paveikto, plānā ir pirmo dienu nemaukt – skriet treniņu, apostīt gaisu, saprast ko kartes zīmētāji saprot, ko vēl viņiem jāmācās! Otrajā dienā jau nedaudz ātrāk to visu darīt, bet nespiest no sevis ārā, proti, nedarbināt pensijā aizgājušo šķiedru! Trešajā dienā maukt uz pilno cik nu esmu gatavs, jo trešā diena ir WRE ! Ceturtā diena jāskatās pēc sajūtām, rozīnes stāvokļa!

Ok, gaidam pavasari, sabučojam savus mīļos un ejam skriet, JO SKRIET IR FORŠI!

1 komentārs: