3/24/2011

NĒ spring cupam!!

Tā nu dzīvē ir, ka ne jau būs kā Tu domā, bet gan kā tas cilvēks augšā būs lēmis. Nav noslēpums, ka manas likstas sākās tieši basketbola laukumā, kur izmežģīju potīti un tas notika 19.februārī, laiks ir pagājis liels un kopš tā laika neesmu trenējies, bet gan skrējis pa naža asmeni – it kā nevar, bet vajag. Kāja vairs ejot nesāp, bet šī ādas problēma ir daudz stulbāka un manu dzīvi bojājošāka, ka pat man ir manāmi daži sirmi mati. Viss jau gāja uz labo pusi, pagājušo nedēļu pat pamanījos noskriet virs 150 km, bet tad manuprāt izdzertā vīnogu sula ir atkal nosviedusi mani 2m bedrē, divas dienas atpakaļ izsitumi bija uz visas miesas un sajūtas vissliktakās, rozīne pat tikai staigājot. Jutos kā rudens formā. Tā es izlēmu, ka uz Spring cup nebraukšu – nav tolka sevi mocīt, plēst bikses, bojāt mammas nervus, attaisnoties par viduvējiem rezultātiem – es visu ziemu netrenējos, lai aizbrauktu un cīnītos par viduvēju vietu. Ir pēdējais laiks, lai savāktos, uzskatu, ka labāko formu varētu tagad sasniegt uz kāpu, pasaules čempi. Savu labāko ieroču arsenālu centīšos parādīt KP.
Jūsu dzīve turpinās, bet mana pagaidām stāv uz vietas vai arī lēnām grimst...Pārtrauksim svinēt Lapsas iespēto un turpmāk iespējamo un Aizlūgsim par manu ādas problēmu, jo šķiedra var ierūsēt!

14 comments:

  1. Interesanti, vai vīnogu sulai un rozīnei ir kāda saistība, ņemot vērā abu līdzīgo izcelsmi :)

    AtbildētDzēst
  2. Pauliņ, filosofiski šitie sūdi pār Tavu galvu nāk kā sods par AZIMUTA nodošanu...Dievi nodevējus soda, pat ja Lapiņš saprot un piedod..

    AtbildētDzēst
  3. Vīnogu sula tagad ir manā melnajā sarakstā :@

    Azimuts pats vainīgs, ka man piedāvāja mazu summu! Jel, Aldi noņem man šos sūdus!

    AtbildētDzēst
  4. Mežmalas nav labs nosaukums, angliski šito ž burtu neviens nesapratīs. Vajag tādus skanīgus nosaukumus kā, piemēram, OGRE, kad Raivo uzvelk šito krekliņu, tad visi saprot ka viņiem nav variantu uzvarēt...:))

    AtbildētDzēst
  5. Ja tev galīgi traki ar veselību un netiec uz kājām es varētu mēģināt palīdzēt. Kā zināms ādas stāvoklis cilvēkam norāda uz kopējo veselību un visādi izsitumi ir pazīme, ka iekšpusē jāmeklē īstā problēma.Uzzvani ja gribi. Velga Zaļaiskalna t. 29163753

    AtbildētDzēst
  6. Vecīt, traki Tev. Tgd jau varētu diskutēt, ka uzreiz vajadzēja 2 nedēļas mest mierā kā satraumēji kāju. Pamēģināji nelietot sporta uzturu?

    AtbildētDzēst
  7. Uz to arī iegrābos, kad tagad bija palicis labāk - sāku lietot un palika sliktāk!

    AtbildētDzēst
  8. Malacis, ka spēji pieņemt lēmumu nebraukt uz Dāniju, tas jau liecina par nopietnu, nobrieduša sportista attieksmi! Turies!

    AtbildētDzēst
  9. Pārtrenēšanās... Līdz briedumam tālāk nekā līdz mēnesim

    AtbildētDzēst
  10. Arturs, please translate ;) I don't understand anything :D

    AtbildētDzēst
  11. Vilius, try Google Translator! It's one of my best friends nowadays as well, works pretty good.

    AtbildētDzēst
  12. Labi ir tas, ka ar humora izjūtu viss ir kārtībā un epiteti nekur nav pazuduši. Pat tādā brīdī... Bet visā visumā nepatīkami...

    AtbildētDzēst
  13. Kad es ar to ādas problēmu mocījos, bija baigā diēta. Viss uzturs bija superdiētisks, nekādu saldumu, asumu un sāļumu. Tos sporta drinkus tiešām labāk aizmirst uz kādu ilgāku laiku. Tā arī ar to diētu tiku cauri, slimnīcā jāguļ nebija.

    AtbildētDzēst
  14. Gan jau tā ir alerģija, laikam saucās nātrene. Vienkārši iedzer Claritine, un nelieto produktus, kas satur vīnogu cukuru, sporta dzērienos tas bieži ir iekšā.
    Man gandrīz katru gadu kādu brīdi jācīnās ar šitām alerģijām, it īpaši alerģisks ir pavasaris.

    AtbildētDzēst