3/08/2011

Portugal O-meeting

Uzsitīšu nelielu atskatu uz super neveiksmīgo Portugal O – meeting. Jāsaka, ka to biju gaidījis kā pirmo savas varenības izrādīšana, bet kā citi to redzēja tas beidzās ar visai lielu pļauku!
Pirmā diena. Motivācija nebija, zināju, ka neskriešu ātri, bet centīšos nekļūdīties ne pa gramu, bet īsto ritmu nespēju atrast visas distances garumā, jāpiemin, ka pirmajā dienā jutu, ka kāja nejūtās savā ādā – tā sāpēja un līdz ar to sanāca nedaudz mocīties, bet tas tā, ne jau tapēc es noskrēju sliktāk kā Aldis to būtu iespējis. Pirmā diena = sliktāk kā gaidīts, bet dzīve turpinās, nav iemesls to atcerēties. Un 19. sek ielikšana kūmam izskatās kā iesmests akmens manā lauciņā.
Otrā diena. Plānoju skriet ātrāk. Jāsaka, ka uzrāvos jau uz pirmo kp, tas arī ietekmēja turpmākās darbības, kas noveda pie saprašanas, ka neesmu vēl ieguvis savu orientēšanās ritmu, sajūtas pēc kurām mēdzu vadīties jeb kkas klammē manā motorā. Fiziski arī ne īpaši, bet to arī gaidīju. Pļauka no kūma kā saldias ēdiens.
Trešā diena. Galvenā diena, esmu motivēts, jutu, ka jābūt. Pirmos divus kp paņēmu uzmanīgi, sēnes ātrumā, jūtu, ka šķiedra arī mani neatbalsta jeb nevaru uzspiest, kad ieraugu kp. Tālāk uzroku 3,4 kp un, bet turpinu cīnīties, ir ok daži posmi, bet jūtu, ka ātrums ir zemāks kā 16. grupā kapājot un tad vnk atkal kļūdos gluži kā metot no groza apakšas. Tad turpināju ceļu līdz finišam. Pļauka no Jubeļa puses bija kā vissliktākais sapnis kāzu naktī.
Sprints. Cerēju normāli nokapāt, domāju, ka sprints taču jānokapā, bet to izdarīju sliktāk kā vidusmēra bomzis kenijietis varētu noskriet piecus km. Pēc sprinta apsveru domu kaut ko mainīt savā dzīvē, jo ziemā ieguldītais darbs izskatās kā vējā aizmests pieclatnieks. Nav plānots, ka šobrīd būšu ātrs, bet nu neesmu apmierināts ar savām darbībām, nezinu, kas būs tālāk, vēl nav par vēlu pārmsties uz citu fronti.
Ceturtā diena. Visā visumā veicu distanci labi, bet nepiespiedos ne pa matu, jo organisms nevēlējās, lai viņu moku. Sniegums kopuma vērtējams kā ķēmošanās ne cīnīšanās.
6dien un 7dien vel sacensības, centīšos atpūsties un WRE evnetu veikt sakarīgi, nevis kā švakumiņš.

5 komentāri:

  1. Anonīms9/3/11 10:43

    vidusmēra bomzis kenijietis varētu noskriet piecus km :D :D
    Ir tikai marta sākums. Šķiedra vēl ziemas miegā. Ja esi kārtīgi trenējies rezultāti nekur neizpaliks.

    CK

    AtbildētDzēst
  2. Anonīms9/3/11 16:26

    Kenijiet - atbrauksi lv - paskriesim kādu treniņu kopā! Novērtēšu tevi. Ceru, ka būsi uz nometni Ventspilī! Sirmais

    AtbildētDzēst
  3. Nevajag jau katru treniņmaču uztvert nopietni... Koncentrējies uz dažiem galvenajiem sezonas startiem un pārējos mačus izmanto tikai treniņnolūkos. Galvu augšā, saārstē kāju un turpini trenēties, potenciāls Tev neapšaubāmi ir liels!

    AtbildētDzēst
  4. Nekas viņam nav, normāli vajag izārstēties, nevis kā kājai labāk tā uzreiz skrien, tad brīnies nafig nevari paskriet.

    AtbildētDzēst
  5. Jāārstējas!

    AtbildētDzēst