3/20/2011

Sezona jau gandrīz klāt!

Visiem zināms, ka ar veselību pēdējā laikā nav bijis līmenī, kas arī ietekmējis rezultātus un treniņprocesu, bet tagad varu teikt, ka esmu atgriezies normālā ritmā. Esmu sācis skriet nedaudz ātrumus, kurus pakāpeniski sākšu skriet arvien vairāk. Šodien skrēju 20 min tempā, kura laikā 5 km veicu 18.29, kas bija veikti nepiespiežoties, domājot par soli. Portugāle izvērtās nedaudz savādāk kā es un mana mamma to bijām gaidījuši, bet tas tā, lai paliek kūma faniem par iemeslu iedzeršanai. Lapsa nostartēja līmenī un ne velti tika atzīts par pasākuma otru lielāko pārsteigumu, pirmo vietu izcīnīja Jubinātora varēšana neformas formā.
Kas tālāk? Pirmkārt Spring cup, kur gatavojos nopietni paliet sviedrus, sakost zobus atrādīt kaut ko klubam. Mērķis iegūt virs 1150 punktiem, lai gan garā distance nav mans dabas īstākais talants, bet ir jāmāk visas distances līmenī veikt, kā arī normāli atkal nokapāt stafeti. Par Ziemeļu divdienām nezinu, bet vidējo droši uzskriešu, lai pieslīpētu orientēšanās sajūtas un šķiedru uzrāvienos.
Bet nākamās nopietnās sacenes tiek gaidītas kā Kurzemes pavasaris. Kur mērķis visaugstākais, punktu izteiksmē virs 1200. Kapēc es te rakstu par puktiem? Tāpēc, ka es un mani sponsori ir izvirzījuši mērķi – top 100 Pasaules rangā šogad. Kurzemes pavasaris vienmēr bijuši kā mazie ziemassvētki – prieks ierasties uz šīm rīkotajām sacensībām, lai gan tās joprojām atpaliek no Viļņa rīkotajiem pasākumiem, kas tiek uzskatīti par visu pasākumu pasākumiem. Un vēl , protams, Kurzemes pavasarim garšu piesit sprints un iespējamā labāko lietuviešu ierašanās uz sacensībām, kas mani uzlādē kā visīstāko Vērsi.

3 komentāri:

  1. Mani fani šogad varēs iedzert biežāk!

    AtbildētDzēst
  2. Vērsi, vesels bars zviedru sarkanos kreklos pieteikušies uz Kurzemes pavasari...:))

    AtbildētDzēst
  3. Tātad mērķis Kurzemes pavasarim ir tikai un vienīgi uzvara, jo ar otro vietu var būt par mazs 1200 punktu izpildei. Ja būs spēcīga konkurence ar daudz ranga punktiem bagāžā, tad varbūt derētu arī ne pirmā vieta, bet atpalicība no uzvarētāja nedrīkstētu būt lielākai par dažām sekundēm.

    AtbildētDzēst