11/17/2012

Tamārai mainās labā roka


Ceturtdien sežot vienītie LSPA ednīcā un nebeidzami pētot sportisko cīpu aplēses, kā arī saņemot neskaitāmus valdzinājuma skatienus,  manu acu darbību pārtrauca un realitātē atgrieza Garciema dievs, cilvēks Aladins jeb Šacis Šadrins, kurš izstāstāstīja pārsteidzošas lietas, proti, Kāpas treneru korpusā ir notikusi rotācija un Tamukam ir mainījusies labā roka, tas mani šokejā un bezgalīgi pārsteidza, par to arī turpmākais raksts.
Šacis allaž bijis valdnieks Garciema pusē, pieskatot gan sētnieku darbu, kā arī regulējot sēņotāju veikumu mežā, bet Carnikavā izteikts  numurs bijis Tamuks ar visu savu pavadošo personālu, kurā iekļaujas Kārlis Belijs Baltacis, kurš ir visu laiku labākais audzēknis ne tikai Orientēšanās sportā, bet arī ir izcilības paraugdemonstrējums Cīpu sakoļīšanā, kas liekas jau tika ielikts šūpulī, jo Cipars ( Belija bratans) ir ar līdzīgām tieksmēm. Tātad tuvāk lietai – Laimītē uzradušies jauni treneri – Šacis „Supermens” Šadrins un Elīna „Dzintara meita”Svilpe. Tātad oficiāli Tamukam jauna labā roka – Svilpes jaunkundze. Tas tik pierāda, ka viss ir iespējams šajā pasaulē – ne tikai Kūma fenomenālie pirmie etapi un dzīvnieka tieksmes līdz tv punktiem, bet arī Ok Aronas bijušās Killeres pievienošanās Laimītes treneru pulkam ir vairāk kā sapnis novembra naktī, bet tas nu ir realitāte. Tātad tuvāk par pašu Elīnu: Dzimusi un augusi Ērgļu pusē, pirmie čaļi un pirmā mīlestība, laikam nākusi no Vējavas puses. Skolas laikā bijusi teicamniece un klases vecākā un allaž pirmā pie pusdienu galda skolas ēdnīcā. Pie orientēšānās stūres pievedis Madonas puses leģenda  -Dzintars Svilpis, kas tagad ir Guņa labā roka  un acuraugs Aronas klubā. Jaunības dienās jau ātri izpaudās stiprie Dzintarēna gēni un Dzinatara meita burtiski valdīja un bija neuzveicama, bieži tika salīdzināta ar Žurku (JāniSāru), jaunībā kusas pirmajam numuram bija pat grūtības atsēdēt Elīnai, kur nu vēl pētīt vingro pēcpusi. S12 bija burtiski kā no citas planēta, pat ar 10 min kļūdu varēja visas pārējas „konkurentes” pieveikt un skriet finišā bez drebuļa, kā arī uzsmaidīt trases malā stāvošajam sencītim. Lai gan jaunības dienās veidojās jūtu vājība uz Žurku, bet kusas pirmā numura vārgums attiecībā pret Elīnu distancē neveicināja attiecību uzplaukšanu. Līdz pat mūsdienām nav īpaši aizrāvusies ar svīšanu treniņos, jo orientēšānās māka un Dzintara dzīves skola ļāvusi visus paņemt uz pieredzīti, bet šogad kaut kas ir mainījies. Jāpiezīmē, ka tikai šogad pievienojās zvaigžņotajam Mežmalas mtb klubam, jo pirms tam dzintars bija licis springuļus priekšā Elīnas pārejai no Aronas uz dzeltanajiem, kas izraisīja ne tikai masu protestu Ergļos, bet arī Smiltenes puses Alda izbrīnu un dusmu lēkmi vienu viet. Nesen pavīdēja informācija par Svilpes romānu ar Aronas seju un tās neapstrīdamo pirmo numuru, kas arī bijis galvenais iemesls kapēc šis kungs vairs nav kopā ar meiteni no brīnumzemes un ir pievīlis visas Guņa cerības un galīgi nav attaisnojis ieguldītos līdzekļus (summa lasāma ar četriem cipariem). Bet šim faktam ir pozitīvais aspekts, proti, Elinčiks ir sācis trenēties un tas ir jauna ceļa sākums un tas nav kā allaž nolikt Pirmovijoli (īsteno Pirmo vijoli), par to, ka viņš ir vainojams pie visām Ausekļa neveiksmēm Klubu stafetēs vai arī kā zīmēt pimpīšus uz sienas, tas jau ir pašai svīst treniņos un sajust augļu saldo garšu.
Elīna ziedu laikos
Visnotaļ Laimītei ir ļoti paveicies, ka arī Tamukam, iegūstot tik stabilu pirmo roku, liekas, ka tagad Tamuks varēs vairāk atvēlet laika savam sirdsāķitim Andrejam, kurš reiz pat bija gatavs pataisīt aukstu VisLatvijas Lapsu. Zvaigžņotais Mežmalas mtb klubs arī vislielākais ieguvējs, jo tagad liekas, sāksies zināma ēra arī sieviešu stafetē, ne tikai kungu stafetē, kur divus gadus pec kārtas dzeltenie burtiski uz*īza pērējiem, bet nākamgad Cunami solīja lietu kārtību pamainīt, jo viņam taču ir divi Džokeri, Pasaules čempions, dvīņu torņi un pirmā etapa leģenda – izklausās skarbi, pat man.....Lai tev veicas, Elīn!

P.S Rakstā ir izmantota sapņa laikā iegūta informācija, kas, iespējams, neatbilst patiesībai. 

3 komentāri:

  1. Manuprāt, labākais raksts tavā izpildījumā ever! ;)
    Zinot Elīnu, nākas domāt, ka Tavs sapnis varētu būt bijis tuvs īstenībai! ;D

    AtbildētDzēst
  2. Ar ko Elīna ir izpelnījusies tādu godu, ka par viņu ir vesels raksts?:)

    AtbildētDzēst
  3. 4dienaas biezi redzu.

    AtbildētDzēst