8/04/2010

Dažas dienas liidz distancei ko esmu gaidiijis visu gadu!

Tātad 7dien buus mana sobriideeja krona distance, proti sprints! Treneejies esmu un doaaju, ka tik kvalitatiivi un labi kaa nekad, vienu briidi parneema saubas, ka esmu partreneejies, bet pec sodienas sprinta trenina sapratu, ka varu kapaat un ceru uz iespeejamo olimpisko formu 7dien...par mēkiem nerunaasu, jo tas sogad pie nekaa laba nav novedis, ir vieta par kuru jau sapnoju meenesi, bet gribu noskriet taa, lai man un Gaujienas maasteram ir prieks un pilnas bikses. Par sajuutaam un skiedras gataviibu gruuti spriest, jo sajuutas isti uz neko nenoraada. Riit veel aizbrauksu uz valmieras magneetu, paraadiisu puikaam, kas ir skiedra, tik ceru, ka nebuus garaaka distance par 7km, citaadi buus jaasaiisina distance, jo liidz 7dienai neko garaaku pa 50 min neskriesu, lai skiedra neaizietu pensijaa, skiedrai jaabut visu laiku karstai un gataviibaa izsaut!

Turaas, gan liidz gada notikumam veel kko uzrakstiisu!

14 comments:

  1. sprints, puika!

    AtbildētDzēst
  2. Anonīms4/8/10 23:53

    Orientierists no tevis ir tikpat cik astronauts no cūkas, bet klauns - pa pirmo! Pēc tam kad izgāzīsies WOC, stipri nebēdājies... Rīgas cirks meklējot jaunus klaunus un tici man - Tu esi lieliska kandidatūra! :)

    AtbildētDzēst
  3. Anonīms5/8/10 00:55

    Nu bļāviens, lai uzrakstītu tādu komentu kā pēdējo vaidzētu būt diezgan lielam ienaidniekam ar galvu;)

    AtbildētDzēst
  4. Gaujienas māsters ar tevi, cerams, ka būs iemesls tieši tam ko uzrakstīji :D Kapā!

    AtbildētDzēst
  5. Anonīms5/8/10 12:34

    Tādu komentāru var uzrakstīt tikai izcila personība orientēšanās sportā... Tad kāpēc slēpt savu identitāti?... Reāli, domāju, ka mums nav darīšana ar Hubmanu vai Tjerī, arī Arvīda komandas biedri nez vai ko tādu rakstītu... Tad, salīdzinot ar Arvīdu, savienojumā ar viņa šķiedru, tu tāda lupata vien esi... Kuru pat cirkā neņemtu... Diemžēl... Vai par laimi... Tāpēc, pūsti vien tālāk pie sava PC, sapņojot kādreiz uzvarēt savu Magnētu...

    AtbildētDzēst
  6. Anonīms5/8/10 12:36

    Tavai šķiedrai vēl nepavisam nav pensijas vecums!:D... Sprints, puika!

    AtbildētDzēst
  7. Citi no tevis sāk baidīties - tas sāk norādīt uz olimpisko formu! :) sprints, puika!

    AtbildētDzēst
  8. Anonīms5/8/10 18:38

    Par Anonimo kas kritize..


    NU tu pats neesi vien labaka lupata, ja slepies aiz varda Anonims, ja pats butu baigais orientieris tad te tā nesleptos, takā, ja tev kas nepatik tad ej un te nečakarē neko. ja esi vecis atklaj savu vardu nevis te rausties ka memits.

    PAuliņš ir zveers, vismaz ir interesanti palasiit. Turies, veiksmi sprintā.

    AtbildētDzēst
  9. Anonīms6/8/10 05:40

    tas jau sen sen zināms ka izgāzīsies un ar kājām uz latviju ies ar kājām!

    AtbildētDzēst
  10. Pauliņš6/8/10 20:20

    Pasaki savu vārdu un mēs varētu aprunāties divatā nevis man te diskusiju piedirst! Ko tu vispār dzīvē esi sasniedzis? man vismaz ir ar ko lepoties! Esi Visātrāk izravējis kartupeļu bedri? Nu tad apsveicu! Ja jau esi tāds baigais ideaalists vai fermas liideris, tad kapēc neesi šeit pasaules čempī manā vietā?

    AtbildētDzēst
  11. Anonīms6/8/10 20:31

    Pauliņ, sarunājam tā.. tu tiec kaut vienā no WOC fināliem 6-niekā un es tev publiski atvainojos... ar savu īsto vārdu un uzvārdu, protams :)

    AtbildētDzēst
  12. Pauliņš6/8/10 20:39

    Kas tu vēl vairāk galvu esi saspiedis? Es šaubos, ka kāds no mums vsp dabūs tādu vietu! Sarunājam tā, ja es tikšu sprintā 25niekā, tad es tevi atstāju dzīvu!

    AtbildētDzēst
  13. Anonīms6/8/10 23:18

    Pauliņ, tu mani drusku kaitini... atbrauksi no Norges, aprunāsimies četratā par tavu nākotni LV izlasē... Tu, es, J. Lazdāns un E. Bernāns. Nevajag baigi apvainoties - es tev ticu! Tev ir visi priekšnosacījumi izciliem rezultātiem, bet attieksme pagaidām vēl nav 10-niekā... Dies dod tev to 25-nieku sprintā! Patiešām! Novēlu tev 25-nieku, 10-nieku, 6-nieku un medaļu, galu galā! Atbrauksi no Trondheimas, tad arī aprunāsimies. Bet pagaidām... aizmirsti par šo diskusiju un koncentrējies rezultātam!

    AtbildētDzēst
  14. tas anonīmiķis šķiet grib lai viņam uzvelk pa muguru, ja anonīmi vari šeit uzbraukt Pauliņam, tad davai kautvai Lazdāna un Bernāna klātbūtne pasaki to acīs un tad paskatīsimies kurš būs klauns

    AtbildētDzēst