9/06/2010

Bija labi, bet ne ideaali...

Kamēr Latvijas labākie censoņi ciiniijas Latvijas cempionaataa, es izmeeginaaju speekus zviedru mezos. D finaals gluzi neiznaaca kaa plaanots...bija doma nekluudiities un taapat papeetiit apvidu, bet sanaaca paaris vietaas taa normaali pastaigaat un taapat neiebraucu dazaas vietaas, kur tik tizli saziimeets...bet kopumaa bija loti gruuti pierast atkal pie taa, ka jaskataas kur kaaju likt un veel jaorienteejas. Tas taa jau distancee sapratu, ka visu liksu uz stafeti. Japiemin, ka mans kluba biedrs izciiniija 7.vietu finaalaa, kas verteejams kaa labaaks rezultaats kaa kuuma ardiisanaas liidz tv punktam jukolaa.
Tatad tuvaak par stafeti. Nebijaam pieskaitiiti pie trisdesmit favoritkomandaam un liidz ar to pie gps netikaam. Koncentreejos startam un nemaz neuztraucos, jo tas ir manaa stilaa, jo nav jau pasaules cempis vai horizonts. Zinaaju, ka buusu labs pirms starta un domaaju taktiku kaa skriet, sapratu, jo drosak jo labaak. Pirmo etapu veica Jespers, iznaakdams 10.vietaa, biju nedaudz cereejis uz labaaku starta poziiciju, jo calis pirmajaa etapaa zviedrijaa ir gluzi kaa kuums Latvijaa. Aiz manis uzreiz skreeja 5 citas komandas, saaku mieriigi, lai kaads paskrietu garaam, nejuutos komfortabli,lai vieniitii skrietu, un panesaas man garaam mats troengs, taa nu kopaa maucaam uz 1kp, izskreeju caur vina farstu, man bija veel kaadi 500 m jaskrien, panemu 1kp, peec tam kluudiijos kaadas 10 sek uz otro un vairs neredzeeju troengu, divas minuutes nolamaajos un turpinaaju skriet taalaak ar veel kadiem 4 caliem, no kalna temps bija labs, bet pret kalnu cali vilkaas kaa vecs moskvics - pagaaju garaam, bet noraku kaadas 15 sek punktu un nacaas ar pensionaaru baru skriet taalaak, jo bija kp klintiis, nejutos dross par savu orienteesanos un tad peec tam veel bija viena laba izdeviiba aizbeegt, bet negribaaju viens skriet...tuvojoties beigaaam saaku kurinaat tempu un palikaam tikai 2vataa..skrienot uz peedeejo kp vnk aizskreeju prom un nodevu stafeti 10.vietaa, bet tikai 1min peec 6.vietas...sajuuutas bija labas, jo biju noskrejis kaut cik normaali un veel zviedrijas cempii...kluudaas kaadas 50sek...bet skreeju loti piezemeeti, loti labi jutos. Cereeju, ka uzkaapsu uz pjedestaala, jo peedeejo etapu veicu muusu superzvaigzne- Jerkers. Bet calis bija noguris peec videejaas finaala un beigaas 13.vieta...shit happens. Neko parmest jau vinjam nevareeja, bet ja buutu kaads cits vina vietaa, tad sii persona tiktu zemee iedziita! Biju loti uzvilkts, ka nesanaaca uzkapt uz pjedestaala, dusmiigaaks kaa Aldis peec sava karteeja dsk!
Sezona praktiski beigusies, bet veel jau kko uzskriesu! Driiz jau buus jaizdara secinaajumu par sezonu un jagatavojas nakamajai...uz kuru lieku lielaakas ceriibas kā saldeejuma esanu ziemaa!
Turaas puikas!

1 komentārs:

  1. Anonīms6/9/10 18:37

    Malacis vecais. Asums nav zudis. Arī tekstā, ka top 15 komandu čaļi vilkās kā vecs moskvičs:D:D:D...

    AtbildētDzēst