9/13/2010

Ķenguru mednieks

Ir pagājis tik ilgs laiks kops es neesmu redzējis so fantastisko kapātāju,alsvjo orby visu laiku titulētāko skrējēju, ķenguru pavēlnieku. Esmu dzirdējis dažādākās baumas par viņa darbiem un nedarbiem, tas mani iisti neinteresē, jo galvenais ko vēlos sobriid visvairaak, pat vairāk kā uzvareet ar Aldi Latvijas čempi, lai sis alsvjo orby visu pensionāru dievs Miķelis atgriežas lielājā sportā un turpina mūs priecēt gan mežiņā, gan ārpus tā! Es ticu, ka tavi muuza reisi nav aizvadiiti un tu speesi veel daudzas meitenes aizvest liidz ekstāzei ar savu reizeem praatam netveramo noardiisanos mežinaa. Kops tava neaizmirstamaa reisa jwocā, Latvijā 13.jūlijs kļuvis par neatnemamu sveetku dienu, kad laudis satiekas un velreiz noskataas kaa juus to izdariijat un kaa tu apeedi pasu Kodedu finisa, Kodeda veel tagad murgo kā tu vinam paskrien garaam pasos peedeejos distances milimetros. Bet alsvjo orby cilvēku sirdiis tu vispaar paliksi uz muuzu, galvenokart peec veiksmiigaa jukolas saakuma, tas bija kkas labāk kā Lapsas atraadiisanās tv punktā, bet abos gadiijuumos skatoties live tiesraidi likaas, ka neesmu kartiigii pamodies vai ari man smaagi reegojaas, pat komenteetaajs aizrijaas ieraugot alsvjo orby tik augstu rezultaatos, kur nu veel izrunaat juusu kluba vaardu - tas bija par daudz vinjam.
Kopumā ko gribēju ar so rakstu pateikt - Miķeli man tevis pietrūkst un domaaju, ka ne tikai man, tu esi kkas vairaak par mazu viirinu! Sāc treneties, lai naakamgad vareetu atgriezties lielajaa sportaa un nedomaa par to ultralongu!
Bez tevis sis sports ir kā dailslidosana ar bēdiigaam beigaam!

6 komentāri:

  1. Neliec virsū manam klubam, ja!

    AtbildētDzēst
  2. Sry, bet lidz mikusa sasniegumiem klubā tev veel japasviist

    AtbildētDzēst
  3. ....vēl pavisam nesen rakstīji, ka orientējoties pa ceļiem skrienot tikai sievietes un Mikus....:)) - tagad, kad viņš pēc Taviem vārdiem nokaunējies un ielīdis zemē, tagad Tev viņa pietrūkst, ja?:)

    AtbildētDzēst
  4. Mums visiem pietrūkst Mikiņš!

    AtbildētDzēst
  5. Es jau neesmu vainīgs, ka savā laikā mikus bija viens no tipiskākajiem ceļu skrējējiem...viņš tak vieglatlēts!

    AtbildētDzēst
  6. Njā... Orientēšanās bez ķenguru mednieka apmēram tas pats, kas Ziemassvētki bez salaveča... Skumji ka tā...

    AtbildētDzēst