9/06/2010

Tiek neizmantota Lapsas pilnākā patrona

Atbraucot no zviedrijas mani bija pārņēmis liels saviļņojums, jo zināju, ka alūksne ir uzvarējusi stafetēs un pats arī labi biju noskrējis zviedrijā, sajūtas bija līdzīgas kā pēc pirmā seksa. Bet tad es apskatījos rezultātus un ieraudzīju fantastiski nepatīkamu lietu, proti, ka Lapsa nebija piedalījies uzvaras kaldināšanā. Nesaprotu kā tā var izrīkoties ar stabilāko pirmā etapa skrējēju šaipus Dņepras. Draugi, pavērojiet viņa pirmā etapa statistiku pēdējo piecu gadu laikā un jums aizrausies elpa gluži kā lecot ar gumiju. Arī viņa pēdējie starti šogad stafetēs liecināja, ka viņš stabili ir pelnījis vietu zem saules proti komandā – izcils saakums jukolā, studentu čempī, maģisks skrējiens klubu stafetēs, viss liecināja, ka viņš ir uz vīļna un gatavs jauniem augstumiem par ko viņš nemaz nešaubījās un tagad kāds to visu sabojāja, jāpiemin, ka man garastāvoklis pēc tādas izrīkošanās ir uz nulles, es nevienu nenosodu un nevienam neko nepārmetu, bet nu Janeli tā nevajag apčakarēt, vēl jāpiemin, tas, ka viņš šīm stafetēm gatavojās divu garu mēnešu garumā un kulminācija tiktu sasniegta tieši Latvijas čempī! Jā, viņš neiznāca labi skrienot otrajā komandā, bet tas ir tāpat kā obergu ielikt Polijas izlasē pēdējā etapā un viņš arī neiznāks labi, jo vnk viņam nepatiktu skriet zem kkādas Polijas komandas, tāpat ar kūmu- viņš mežā skrien ar domu, ka kāds viņa veiksmīgo skrējienu turpinās jaunos plašumos! Jūtu tev līdzi mazuli, bet nekas nākamgad uztaisīsim savu komandu un tad mēs visiem parādīsim, ka ar Lapsu un Ģenerāli joki mazāki kā ar tomu un džeriju!

Kāds var sarunāt Lapsam psihalogu?

14 comments:

  1. Anonīms6/9/10 20:10

    Lapsa+Ģenerālis+Obergs(nejaukt ar Aldi Lapiņu), tad ir nelielas izredzes vinnēt 2011.gadā:)))

    AtbildētDzēst
  2. Nelielas!? Kuums+Aldis+Ģenerālis un tad jau palielas vineet

    AtbildētDzēst
  3. Anonīms6/9/10 20:29

    Disks būs Brantu bombardierim

    AtbildētDzēst
  4. nebūs, nebūs...Alds kļūdās tikai 2reiz gadā!

    AtbildētDzēst
  5. Anonīms6/9/10 20:53

    Nepatīkami. Pēc teju 20 gadu ilgas, nesavtīgas kalpošanas un neizsmeļamas cieņas izrādīšanas klubam saņemt šādu triecienu - tieši pa debesu zvaniem. Domāju, ka tas nepaliks bez sekām... Daudziem tas nepatiks, bet ko darīt...

    AtbildētDzēst
  6. anuleejam rezutaatus un taisam stafets no jauna!

    AtbildētDzēst
  7. Anonīms6/9/10 22:28

    njā skarbi... iekļaut pirmajā komandā leģionāru un atstāt aiz borta pašmāju skrējēju.

    AtbildētDzēst
  8. Anonīms6/9/10 22:35

    Turklāt par sportista spējām nevar spriest tikai pēc vienas distances, ir jāskatās ilgtermiņā, visas sezonas garumā. Interesanti kāds būtu bijis OK Alūksne šefa lēmums, ja Latvijas čempionāta pirmajā dienā būtu piedalījies pats E.Bertuks un nebūtu uzrādījis pietiekami labu rezultātu.

    AtbildētDzēst
  9. Anonīms7/9/10 06:41

    Kas tur skarbs? Skandināvijā tā tik notiek. Mēs aizbraucam, mūs paņem komandā vietējo čaļu vietā, pēc tam vēl naudu par to samaksā... Tādai atlasītes sistēmai vajadzētu tikai celt līmeni... Pie tam paši visu laiku grabināja, ka nepieciešama uzvara. Ja jāuzvar, tad ar tā brīža spēcīgāko sastāvu. Pie tam rezultāti liecina, ka izvēle nebija nepareiza...

    AtbildētDzēst
  10. Anonīms7/9/10 08:55

    Tas jau ir tikai taisnīgi, ka skrien spēcīgākie. Kāpēc A.Dandenam būtu bijis sāskrien otrajā komandā, ja Irbenes apvidus pirmajā dienā viņam padevās labāk kā Kūmam?
    Un sakarā ar Dandena traumu, ja brāļi Sildi tika uzaicināti no Igaunijas kulties šos 400km vienā virzienā vien, vai pēdējā brīdī varēja Sildiem atteikt dalību pirmajā komandā? Vilnis pieturējās pie sportiskā principa un, domāju, ka labāka varianta tajā situācijā nemaz nebija. Gan jau Kūms to pēc laika sapratīs, kad būs atkal spējīgs padomāt ar vēsu prātu.....

    AtbildētDzēst
  11. Bet vidējo distanci nevar salīdzināt ar stafeti, Kūms ir izteikts stafetes cilvēks un ne vienu vien reizi to ir pierādījis. ES tomēr paliku Kūma pusē!

    AtbildētDzēst
  12. Anonīms8/9/10 08:58

    Stulbi jau ir tas, ka to paziņo iepriekšējā dienā. Varēja laicīgi pateikt, ka pēc vidējās rezultātiem taisa komandu nevis noteikumus izmainīt, kad ienāk prātā. Tā jau ir cilvēku čakarēšana.

    AtbildētDzēst
  13. Anonīms8/9/10 14:41

    Domāju, ka konkrēti nekas netika iepriekš pateikts. Kāds kaut ko iedomājās un, acīmredzot, iedomājās nepareizi...

    AtbildētDzēst
  14. Cik cilvēku tik viedokļu. Daži šeit laikam zin k-ko vairāk, daži nē, bet man personīgi pateica, ka atlase ir 6dienas 12:00, jā 2.komandas sastāvā neiznācu labi, bet tur ļoti daudz dažādi blakus apstākļi (k-vai tie paši farsti,kad Lauri no manis aizskrēja mums bija pilnīgi dažādi varianti uz nākošo KP, jo viņam vsp bija par vienu KP vairāk). Un brāļu Sildu aicināšana nebija mana ideja ;) Rest in peace!

    AtbildētDzēst