12/05/2010

50 pret 50


Šī nedēļa pagāja ātri un samērā labi. Šis raksts būs par pozitīvu lietu un vienu gudrīti! Laikam jāsāk ar gudrīti jeb misteru A kungu, man pašam ir nojausma, kas tas tāds ir, bet, lai nu paliek...
Tātad A kungs..laikam šis mana bloga biedēklis, nelabvēlis, skabarga, klauns parādījās pasaules čempionāta laikā, ka viņš jūtoties īpašā statusā izteica man dažādākos viedokļus, ieteikumus, tjipa es nevarot izteikt savas domas un vēl savā blogā, jo neejot kopā ar viņa audzināšanas statūtiem. Šis orientēšanās sporta visīstākais amatieris, water boy (pārstāv OK „Ziemeļkurzemi”), jāsaka, ka man žēl lieliskos OKZ skrējējus, ka jāuzturās šī dīvaiņa kompānijā un jāuzklausa viņā murgojumi, viņš savu uzmanību jau izpelnījās pasaules studentu čempja laikā, kad mūsu rīcībā nonāca viņa sarakste ar vienu čempionāta dalībnieci. Ja gribat iegūt saraksti, tad sūtiet man pieprasījumu uz epastu: paulins_@tvnet.lv. Mani spiegi ir iesūtījuši informāciju par šo skabargu.... šis izcilais sportists (otrais desmits ziemas magnētā, piekāpjoties daudziem 90. gadu izcilniekiem) ir arī lielisks psihologs izlases dalībniekiem. Viņš iedziļinās izlases iekšējajās lietās dziļāk kā Aldis maksimas rozīņu klāstā. Piekāpies tādiem mūsdienu orientēšanās pasaulē zināmiem kapātājiem kā Bušs, Krieviņš, Druķis u.c. Jāmin, ka viņš ir stabili zem mana senseja, kurš ir divas reizes vecāks. Šis „sportists” aktīvi piedalās arī rogainingā, kur no pārdesmit startiem neko cienīgu nav parādījis, vien savu švakumu, laikam viņš pat ejot nejēdz kp atrast..tātad nav ne kājās, ne galvā ...
Viņš itkā sevi uzskata par lielisku pareģi, paredzot manu neiekļūšanu izlasē nekad, manu neiekļūšanu pasaules 70niekā, nu sanāk, ka jāliek aisbugi uz naglas un jāmet miers un visas Alda zināšanas un prasmes tiks palaistas vējā...ieteikums no seata draivera - ja nu gadījumā treneri nolems paņemt kādu izlasē, tad viņš iespējams uz Franciju nosūtīs visu savu Pasaules olimpiādes komandu, lai tie sagroza SI rezultātus...
Jau nākamgad sev par vienu no mērķiem esmu izvirzījis iekļūšanu top – 100 pasaules rangā un ne tikai, bet laiks rādīs kādā kondīcijā būšu, jo maksimumu jāspēj sasniegt uz augustu.
Bet lai jau šis amatieru amatieris, rogaininga dievs, 2007.gada magnēta labākais racējs sprēgā, tik sevi pataisa par pamulķīti un pierāda savas nezināšanas un uzvelk mani un domāju, ka vēl pāris manus konkurentus.
Priecīgā lieta, protams, ir tā, ka Aldis ieguva balvu par mūža ieguldījumu orientēšanās sportā, pats šim fanatastiskajam momentam sekoju līdzi klātienē, vakardienas orientēšanās ballē! Varēja redzēt, ka Aldis bija pārsteigts un priecīgs vienuviet...jā, šis moments bija to vērts arī man! Aldis mūs visus priecē jau 35.gadus un nedomā apstāties...un devis zināšanas daudziem cilvēkiem un attītījis orientēšanās sportu Smiltenes pusē...paliek pat bail, jo neredzu Azimuta turpinātāju un superkluba labāku attīstītāju. Aldis itkā nav mans treneris, bet ir sniedzis daudzus vērtīgus padomus un rādījis priekšzīmi orientēšanās pasaules visdažādākajos elementos, paldies, ka Tu mums esi!

14 comments:

  1. Labi teikts. labi teikts.

    AtbildētDzēst
  2. Piekrītu Paulo,

    Labi teikts. labi teikts.

    AtbildētDzēst
  3. Aldza labākais

    AtbildētDzēst
  4. Vecīt tam A kungam jau nekas cits nav padomā, ka tevi mēģināt uzvarēt morāli, bet mēs visi zinam, ka tas tev dod tikai papildus motivāciju! ;)
    P.S. Aldis bija to pelnījis! Kā nekā šo to ir devis arī manā attīstībā!

    AtbildētDzēst
  5. Juutājums ne pa tēmu - Kas tas par "devaisu" tev ir fona bildē ap kreisās rokas plaukstas locītavu?

    AtbildētDzēst
  6. Tas ir gps, Pasaules čempionāta laikā visiem tāds bija jāvelk, lai vareetu sekot lidzi internetā mūsu ceļiem!

    AtbildētDzēst
  7. Tas nav gluži GPS... GPS visiem lika uz muguras. ap roku ir alternatīvā laika ņemšanas ierīce, kas fiksē laiku sākot tieši no tava starta momenta līdz brīdim kad šķērso finiša līniju ar sekunžu desmitdaļas precizitāti. līdzīgi kā čipi, kas ir skrējējiem maratonos, slēpotājiem, biatlonistiem sacensībās utt!

    AtbildētDzēst
  8. Ā, jā pareizi, sajaucu, tagad atcerējos, kā bija skriet ar GPS uz muguras...

    AtbildētDzēst
  9. Ja pareizi saprotu, tad A. murgus vairāk var izlasīt šeit ->http://sivens.wordpress.com/

    AtbildētDzēst
  10. Bet Janeta (http://mazaisole.wordpress.com/)ir A. sabiedrotā! Vai tiešām nodevēja ir viņa? Katrā ziņā uz A. ļaunu neturi jo viņš 1 ziņā ir tavs brālis:)

    AtbildētDzēst
  11. Laikam tā sanāk, kāds mans brālis? Ar tādiem jokiem nemētājies!

    AtbildētDzēst
  12. labi - vārdabrālis

    AtbildētDzēst
  13. Es jau gluži ļaunu neturu, bet savas domas, lai labāk patur pie sevis...

    AtbildētDzēst
  14. kāds tam visam tagad vēl sakars ar mani?

    AtbildētDzēst