12/12/2010

Kluba maiņa


Nu nav tā, ka es katru mirkli domāju par kluba maiņu, bet kādu sekundi dienā par to iedomājos, bet negribas jau pamest Aldi. Uz nākamo sezonu bija ideja, plāns taisīt klubu, ar atlasītiem skrējējiem, janajiem talantiem, bet šadas tādas lietas ir pamainījušās, esmu pazaudējis kontaktu ar galveno atbalstītāju, sponsoru, bet vēl ceru, ka šim klubam būs būt.
Kāpēc man nāk prātā šāda doma? Mans klubs reāli nevar cīnīties par medaļu Latvijas čempionātā (Aldis traumēts, Opelim veselības problēmas, Sendža pametis lielo sportu, Mārēns ir Mārēns, Gulbis vēl tikai lēnām iekustās/nevar atrast skriešanas botes, Spirido itkā ir uz skriešanu gribošs, bet allaž kkas notiek un veiksme aiziet uz cietiem plašumiem). Jā, klubam vēl ir Otārs, Otārs Putrālis, bet laiks jau nestāv uz vietas un tas spēj ienest mūsu dzīvēs izmaiņas, bet klubam vajadzētu vēl vienu, lai būtu kaut kādas cīņas pazīmes. Protams, ja šim pasākumam tiktu atvēlēti papildus līdzekļi (skanošais), tad pat vislielākie treniņu necienītāji paņemtu aisbugus un mēģinātu tikt ok „Azimuta” zvaigžņu komandā. Ja būtu kkāda nauda, tad mēs arī spētu iegādāties kādu pašmāju censoni vai pat uz stafetēm sarunāt brāļus Lysell, bet kkā par savu naudu man negribas to darīt.
Vēl pie negatīvā jāmin super niecīgi neesošais finansējums no sporta skolas, iepriekš kad bijām zem Valkas rajona BJSS, tad nebija problēmas, bija mums atvēlēta zināma summiņa uz sezonu un varējām tērēt kaut vai maksimas rozīnēs. Šobrīd vnk ir smieklīga situācija Smiltenes BJSS, nav mums nekādas summas uz sezonu, ja vajag kādu finansējumu, tad ir jālūdzās kā pēdējie ubagiem, vēl jāmin, ja sportisti tiek izlasē, tad sporta skola nesniedz nekādu finansējumu, nedod nekādas atlaides uz rozīņu iegādi, kā ir gadījumā ar kluba uzlecošo zvaigznīti - Vatīti.
Vēl joprojām prātā mīt doma par profesionāla orientēšanās/skriešanas kluba izveidi, kur ir runāts ar saviem lielākajiem čomiem – Jupiteru, Gaujienas otro numuru...bet jāskatās kā lapsa pieliks uz nākamo sezonu un vai mums būs pirmais etaps, kas spētu satricināt konkurentu sirsniņas, uzvarēt konkurentus vēl pirms skriešanas sākuma, kas neliktu villijam smieties.
Izskatās, ka vēl nākamgad pārstāvēšu ok „Azimuts”, jo nekādus piedāvājumus no pašmāju klubiem neesmu saņēmis, protams, ja kāds vilinošs piedāvājums izskanētu, tad man būtu jāapbēdina gan mūsu kluba simbols gan savs sīko fanu klubs, bet tiktu iepriecināts Gulbis, jo viņs automātiski būtu ne tikai kluba labākis putns, bet arī skrējējs. Tā kā jebkurš klubs/cilvēks var man izteikt piedāvājumus, apzinos Latvijas klubu situāciju, bet viss ir iespējams.
Kas attiecas uz manu zviedru klubu, tuvāko divu gadu laikā noteikti nemainīšu klubu, jo klubs kļūst ar katru gadu stiprāks, konkuretspējīgāks un mana loma tajā palielinās. Jāmin vēl, ka kolektīvs ir ļoti labs un viņi saprot manus jokus, izsaka jokus par mani, vnk sakot es jūtos savā ādā.

2 komentāri:

  1. Gulbis, jo viņs automātiski būtu ne tikai kluba labākis putns, bet arī skrējējs.

    šim skrējējam vēl daudz jāpieliek, vairāk uz orientēšanos, lai būtu labākais putns un skrējējs.

    AtbildētDzēst
  2. Ko gan Latvijas klubi Tev var piedāvāt? Praktiski jau neko. Īstenībā ir vajadzīgs kāds psihisks oligarhs. Tipa Abramovičs... Kam būtu piemeties OS vīruss. Mārtiņu nopirka "Auseklis", Sildus - "Alūksne". Tie ir tie spilgtākie Latvijas pirkumi. Bet salīdzināt ar pārējo sporta pasauli to nemaz nevar. Tas nav nekas. Nulle komats štrunts.

    AtbildētDzēst