2/23/2011

Četras dienas bez skriešanas..

Nekad neesmu bijis un nebūšu no tiem cilvēkiem, kas meklē un atrod attaisnojumus, lai varētu nedoties skriet. Skriešana mani tiešām aizrauju, bet pats galvenais ir tas, ja es to nedarīšu, tad atteikšos no saviem sapņiem un mērķiem, kā arī neturpināšu paaudžu paaudzēs iekoptās šefa gudrības.
Nelielas korekcijas ir ieveistas manā dzīves ritmā. Jo 6dienas spēlē neveiksmīgi piezemējos un sagriezu kāju, parasti ir bijis tā, ka nedaudz piekliboju un varu atkal doties cīņā, bet šoreiz viss liecināja par pretējo – asas sāpes un kāju nevarēja pielikt pie zemes. Lai gan izdevās piesmiet turnīra līderus pat ar manu nespēlēšanu pēdējās 15 min, nekādu gandarījumu nejūtu, jūtos kā no vilciena izmests un ar diviem kartupeļiem kabatā. Tā es ieguvu savdabīga veidojuma kāju, pirmajās divās dienās nespēju pat paiet, trešajā dienā ir nedaudz labāk, zinu, ka šis „pārtraukums” ir nācis neaicināts, bet neko darīt, jāskatās kā kāja atgūsies turpmāk, bet ir sajūtas, ka pirmos soļus uz zemes likšu caur slēpju zābakiem. Tā arī ir noticis, trešajā dienā uzkāpu uz slēpēm un jāatzīst, ka tādā stāvoklī kāja jūtas ka septītajās debesīs jeb normāli. Turpmākās divas dienas domāju paslēpot normāli, tik tas mans skils ir zemāks kā vidusmēra divpadsmit gadīgas Igauņu meitenītes skils.
Katru dienu vingroju, bet ar tādu dienas ritējumu spēšu Portugālē vien grandiem pienest ūdeni. Ja 4dien jau varētu paskriet, tad jau būtu cerīgi, bet tikai laiks spēs manas šaubas atrisināt un ļaut izdarīt pirmos secinājumus. Un jāatklāj, ka lieku uz kājas šņabja kompresi un liekas, ka labi palīdz. Ir atrasts šņabja īstais pielietojums. Nesaprotu kā cilvēki var iedzert tādu draņķi, man jau pa gabalu jūtot šņabja raksturīgo smaku, gribas iekarot ateju.

Turās, Portugāle nav aiz kalniem!

4 komentāri:

  1. Atceros kā Malienas kausos Vilnis visiem stāstīja, ka orientieristi atturas spēlēt futbolu un basketbolu, bet vai tad dzīves pieredzējušus cilvēkus puikas klausās? Viņiem dzīvi jāiepazīst pašiem no savām kļūdām.....veseļojies un galvenais raksti, jo Tev no visiem LOST un neLoST rakstīšana padodas vislabāk..:)

    AtbildētDzēst
  2. Sav taisnība jums ir! Bet līdzīgi straumeties var arī uz ielas vai kaut skrienot! Basketbols vnm man ir palīdzējis kvalitatīvi sagatavoties sezonai!

    AtbildētDzēst
  3. Esi atsācis skriet?

    AtbildētDzēst
  4. Anonīms2/3/11 13:00

    Izmēģini piparu plāksteri, ceturtā dienā sakostiem zobiem, drošā vietā -sporta zālē jāsāk skriet. Jālieto teips nākošos pāris mēnešus! Vai arī zābaciņi!

    AtbildētDzēst