3/30/2011

Pagaidām uz augšu!

Jap, sen neesmu neko rakstījis, paziņojis par savu stāvokli, formu. Jāsāk ar to, ka šonedēļ atkal trenējos normāli, nekā pagājušo nedēļ, kad skrēju tikai 6 h, bet tas bija cienījams laiks,lai saprastu nesaprastās lietas, pabūtu ģimenes lokā, apostīt gaisu savā izlolotajā lepnumā, visu ciemu ciemā – Grundzālē.
Ar veselību ir labāk, bet par 100 % neesmu uz kājām atpakaļ, tomēr plankumi vēl kkādi ir, šodien pēc trīs nedēļu pārtraukuma mans ķermenis atkal izjuta ūdeni, jā tādu laiku es nebiju mazgājies – uzreiz kļuvu vieglāks, nejau tik viegls kā Lapsa vai Raivo, bet sajūtas bija labas.
Kas vēl? Ā 2dien un 3dien pagodināju magnētu ar savu klātbūtni. Bija forši, jauki, acīm tīkami, galvai vēl tik. Ja 2dien pa sniega virsu varēju skriet akurāt kā Lapsa ziedu laikos, tad šodien jau grima un bija nepieciešams izmantot spēku un lielus apkārt variantus, lai gan karte bija smieklīgāka pat par Grundzāles karti, bet pie otrās reizes man patika.
Nākotnes plāni īpaši nav mainījušies – ZD otrā diena, KP, nometne swe, tiomila. Par tālākam lietām grūti spriest, dzīve ir dzīve un dažreiz tā izspēlē interesantas lietas, gluži kā neticamā Lapsas kļūda pēc tv punkta jukolā.

See ya!

1 komentārs:

  1. Visā visumā raksts viduvējs! Ja tu zini ko es ar to domāju:D.

    AtbildētDzēst