3/11/2011

Vēl viens draudziņš uzradies!



Nav noslēpums, ka ar formu neesmu apmierināts, visam pa vidu vēl sāpošā kāja, kas tika satraumēta atkal treniņā, bet ir viens bet, var teikt, ka šis iepriekš teiktais ir niecība salīdzinot ar to, ka esmu ieguvis atkal ādas INFEKCIJU. Pirmās pazīmes parādījās pirms trijām dienām, bet tagad pēdas daļa ir vnk uzpūtusies kā balons un izskatās kā pēckara gados. Vēl ir uz pieres pumpas un rokas pirkstiem – vnk ideāli! Kāpēc man tā veicas? Ā un pie ārsta samaksāju 40 eiro, jāpiemin, ka viņš angliski nerunāja un sanāca interesanta žestu apmaiņa, beigās sanāk, ka jādzer 3 dažādākas zāls, no kurām 1 ir arī antibiotikas! Domāju, ka ilgāk pa trim dienām viņas nedzeršu, jo nevaru atļauties netrenēties tik ilgi.
Kā jums iet, droši, ka labāk, ja ņem vērā, ka esmu Portugālē, bet nevaru paiet normāli, kur nu trenēties, atliek skatīties biatlonu!

11 comments:

  1. Ja Aldis shito ieraudziis...nebuus prieciigs... taads robs iecirsts treninjprocesaa :)

    AtbildētDzēst
  2. omg, ta ir tava kaja, bilde?
    psc O_0

    enemijs

    AtbildētDzēst
  3. psc, traki tev... kas tev ir ar tam infekcijam.

    en

    AtbildētDzēst
  4. Pārāk traki visam lecu pāri!

    AtbildētDzēst
  5. veci nemiiz!! ārstējies un tad parādi, ka neesi švakulis.
    ilmis

    AtbildētDzēst
  6. Izskatās pēc tā, ar ko pats saskāros jauniešu gados, kad regulāri izgriezu potīti, tad ārstēju ar visādiem liotoniem, fastumgeliem, finalgoniem un citām populārām smērēm. Organisms saindējās un tagad pat ieraugot tās smēres sākas alerģija, līdzīga nātrenei kā tev tagad. Tas nenormāli niez un ir baigi pretīgi. Ar gadiem sapratu, ka tās smēres ir pavisam jāaizmirst, jo organismā ir pretreakcija un nodara tikai sliktāk! Iesaku uz kājas likt urīna, kumelīšu kompreses, bet uz pumpām vispār neko nesmērēt, tik jācieš, kad viņas pāries.

    AtbildētDzēst
  7. jā, papētot smukos attēlus - pirmo reizi redzu identisku problēmu - uz kājas veidojas čūlas. Man bija tāpat, tās pašas no sevis pāries. Tagad toč neko vairs nesmērē. Es pret to visu dzēru tikai nomierinošās tabletes - Tavegil u.tml., antibiotikām lielas jēgas laikam nav, bet nu portugāļu ārsts gan jau labāk zina. Ā, un alu, vīnu neņem, labāk tīro uz bēdām ;) Turies!

    AtbildētDzēst
  8. Pauliņš11/3/11 17:50

    Cik ilgā laikā tev pārgāja? kā bija ar sportiskām aktivitātēm

    AtbildētDzēst
  9. Klausi Žeņu

    AtbildētDzēst
  10. Iesaku labāk kādu brīdi ar trenēšanos piebremzēt un padomāt vairāk par veselību. Organisms signalizē, ka tam nepieciešama atpūta. Pēc tam būsi atpūties un izveseļojies, varēsi trenēties tālāk. Uz svaigumu domāju ka paskriet varēsi labi, ja jau pa ziemu esi labi pastrādājis. Tagad gan nestreb karstu. Un klausi Žeņu. Es arī savos laikos agrāk pieļāvu tādas kļūdas, ka neizveseļojies trenējos tālāk, jo uzskatīju, ka nevar jau izlaist vairākas dienas bez skriešanas. Un pēc tam to nožēloju, jo tādā veidā tikai visu salaidu vēl lielākā dēlī.
    Par tiem ārstiem un maksām, Tev ir EVAK karte? Ar EVAK sanāk lētāk (par tādu pašu cenu kā šajā gadījumā Portugāles iedzīvotājiem). Palasi vairāk šeit: http://www.vnc.gov.lv/lat/es/LV_iedzivotajiem/EVAK/

    AtbildētDzēst