4/21/2011

Jauns klubs - Jaunas uzvaras

Ir jau kāds laiks pagājis un arī Aldis ir apradis ar domu, ka viņam vairs klubā nebūs konkurences un viņš būs vienīgā zvaigzne un vienīgā cerība visos mačos.
Tā nu sanāca, ka Aldis negribēja dalīties ar saviem miljoniem ne ar mani, ne arī iepirkt kādus sportistus priekš konkurējošākas stafetes, iecere bija nopirkt Lapsu un arī kādu lētu/talantīgu vidusmēra poli, bet Aldis būdams visu kapātāju kapātājs pats grib uzņemties līdera lomu komandā, piķi atstādams rozīnēs un vīnogu sulā. Izskatās, ka šogad Azimuta godu pirmajā tīmā aizstāvēs kopā ar Gulbi un cieto un kā pats izklāstīja kluba preses konferencē pirms sezonas, kad tika atrādīti jaunie formas tērpi, iegādātie rozīņu kalni, jaunais kluba sauklis – Aldis var, skaļi nosaukts mērķis - top - 6 Latvijas čempī stafetē, niknuma parādīšana katrā solī, sava kluba vārda nešana Latvijā. Es nevēlējos turpināt sadarbību, jo Aldis bija uztraucies par manu puvi uz kājām un šaubījās par manu sagatavotību, kā arī atteicās piešķirt man vēlamo finasējumu, un es arī šogad vēlos Zeltu Latvijas čempī stafetē un negribēju skriet vienā tīma ar Grundzāles Gulbju Gulbēnu un Mēru lielskungu, jo zinu, ka arī šogad viņi nav izkāpuši no neformas un turpinās tikai rībināt Azimuta sienas.
Tā nu nāca piedāvājams no Mežmalas/Madonas novads, aizgāju pie zīlnieces un tā apstiprināja manu aizdomu, ka tāds solis jau bija ierakstīts zvaigznēs un lieta aizgāja. Vēl jau nometni Holivudā nesola, bet salīdzinot ar Azimuta piedāvāto ir ok, un beidzot iegūšu attiecīga līmeņa komandas biedrus, kuri neattaisnojas ar neaiziešu uz treniņu, tapēc, ka ārā auksti vai apavi slapji vai arī vispār neesot apavi ar ko skriet. Es un Jubinātors vienā tīma ir jauns līderu duelis Latvijas orientēšanās sabiedrībā, kas tuvāko 30 gadu laikā iespējams apsteigs pašu Kārļa Magona un Šefa dueli. Vēl bez Sarkaņu acu rauga tīmā ir brāļi Sāri, kuri šogad izskatās labi pat no mana acu leņķa, īpāši pārsteidz Dāvis, bet ceru, ka viņš vēl visu nav izšāvis. Vēl ir Artjoms, kurš ja pieliks uz orientēšanās skilu, tad varātu dažu sezonu laikā būt par top -10 čali Latvijā un skriet lapsam garām pat neatskatoties un daudz biežāk iet skatīties savu ieņemto vietu. Nākošā atrādīšanās Būs Daugavas stafetes. Priecē arī tas, ka būs laba konkurenece uz trešo vietu pirmajā tīmā, kas sola augstāku rezultātu beigās un necerētu stipru Aldžas rokas spiedienu.
Būs jau labi, ir pienācis laiks rādīt rezultātus!

1 komentārs:

  1. http://foto2.inbox.lv/jaaniss82/Magneets2011-2-kaarta-DALINjI/IMG-6354.jpg


    JOPROJAM FORMA ARI 2011. GADA

    AtbildētDzēst