4/12/2011

Pēc KP



Ir pienācis laiks arī man kaut ko azrakstīt par man diezgan neveiksmīgo KP. 6diena iesakās ar visai patīkamo ceļu uz Skrundu, kur vienā busā atrados ar Orientēšanās sabiedrības leģendu un V-60 supermonstru, kurš savas spējas apliecināja arī šajā mačā! Tika parrunātas visādas lietas ap viņa gaidāmo partīju (60 gadi), piedāvāju viņam dažādākos dāvanu variantus – liekas, ka vissakarīgākais bija vieglas uzvedības sieviete, bet Šefs tik pasmaidīja un atteica, gluži kā tā būtu viņa ikdiena. Liekas, Mr, Olimpija 88, nemaz nazināja sākumā, ka es vairs neskrienu zem Azimuta superkluba, bet ar laiku informācija aizgāja arī līdz viņa paplikai galvai.
Labi, tuvāk pie sacensībām – vidējā dstance tika uztverta diezgan nopietni, pirms starta sanāca nedaudz misēklis ar iesildīšanās – tas nedaudz pietrūka, bet tas tā. Sākumā bija problēmas ar ielasīšanos un pirmos 2 kp veicu penša ātrumā. Visu distanci mani vajāja nevajadzīgas neuzmanības, sliktas koncentrēšanās kļūdas, kas reizēm nosita kapāšanas vēlmi. Ar rezultātu nebiju un neesmu apmierināts, ja būtu par minūti labāk, tad jau varētu iet ar daudz paceltāku galvu. Neticami likās Rūnija spliti distances beigu daļā, tur kaut kas tīrs nav..iespējams viņš uzdūrās kādam kuiļu baram un tad bēga ko viņs zviedru kājiņas spēja skriet...
Par sprintu, iesildoties jutos ok, bet kārtējo reizi šogad slikti iesāku, kaut kāda treģēdija šogad, divas kļūdas pa 10 sek. neļāva aizsūtīt baltkrievu viduvējības mājās. Tā kā arī šī distance man īpāši garīgo neuzlaboja, naktī bija grūti aizmigt, jo visu laiku domāju, kur tik mulķīgi es kļūdījos un arī blakus guļošais Ramanis krāca gluži kā liels vīrs, lai gan tikai tikko no autiņiem izkāpis ( viņam ir 14 gadi). Bet kā pozitīvais jāpiemin, ka Rūnijs dabūja pa pakaļu no manis, lai brauc uz swe un trenējas sprintā, nezinu ko viņš bija iedomājies...
Šobrīd cenšos trenēties vairak, bet kāja joprojām ir kā pusapēsts ābols, tā ka nedaudz notirpusi, joprojām uzmanu viņu gluži kā mikus savu Austrālijas bronzu.

3 komentāri:

  1. :))))) krāca gluži kā liels vīrs :D viens no pēdēja laika labākajiem citātiem :) Sprints tiešām ir bijis ''sprints'' ja rezultāti nedaudz virs 11 minūtēm, būtu pilnais sprints tā uz 15 minūtēm gan jau baltkrieviem parādītu kurš te ir karalis :)

    AtbildētDzēst
  2. nevar teikt, ka raksts nav smieklīgs:D

    AtbildētDzēst
  3. Thats... Good... Good.. (giggle).. Sasmējos, kaut gan to visu rakstā darbojošo personāžu nezinu :D:)

    AtbildētDzēst