4/07/2011

Pirms KP

Nedēļu pagājusi ļoti strauji, gluži kā labs stirnas skrējiens, ir daudz kas izdarīts skolā, bet pats galvenais – esmu ticis skaidrībā ar savām problēmām, proti nedēļas sākumā bija novērojams paaugstināts pulss un ne tik labas sajūtas skrienot, kas bija atstātās sekas no ādas probēmas ārstēšanas, proti no zāļu ievadīšanas vēnā.
Pa KP. Nejūtos olimpiski, bet būs jācīnās, jo beidzot ir jāparāda rezultāts, citādi ir radīts nedaudz nepareiz iespaids par sevi. Par mērķiem negribas runāt, jo vieta var būt plašā diapazonā, mikroskopisks mērķis būtu – būt labākajam no LV. Ir pieteikušies daudzi spēcīgi sportisti (Lapsa, Kārners, Sildi, Rūnijs, Mihalkins, šobrīdējais Latvijas līderis Jubis), kas tikai ir pozitīvs notikums, jo nav jau māksla uzvarēt bez jebkādas konkurences vai apskriet A grupas vispatiesākos grandus. Šonedēļ paņēmu vieglāku, lai tiktu galā ar problēmām – savest kārtībā organismu un tad ar nākamo nedēļu varētu sākt liet sviedrus daudz iespaidīgāk, itkā neesmu pānojis startēt pēc tam Igaunijā, bet būs jāskatās pēc KP rezultātiem. Pēc tam 21.aprīlī dodos uz swe, kur ir paredzēts start stafetēs, kā arī elitserienā un pēc tam gatavošanās tiomilai, arī zviedriem nekas nav parādīts, tā kā šobrīd esmu nelīdzsvara stāvoklī, bet noskaņojums manā nometnē ir visnotaļ pozitīvs.

2 komentāri:

  1. Anonīms7/4/11 10:48

    Ne pa tēmu, bet sen gribēju ierakstīt - izlasei droši vien maksā par traumām maču laikā, bet man bija kājas cīpslas sastiepums, ātrā palīdzība bija par velti, bet rentgeni 2ls, pats ārsta skatiens - 3Ls. Domāju, ka lēti tiku cauri. Kš ir ja izlasnieks slimo ilgāku laiku vai pat, nedod Dievs, prece ir sabojāta uz visu mūžu?

    AtbildētDzēst
  2. Labs jautājums. Nu nekādu nesaņemu par to, ka esmu traumēts vai man kāda cita šaize. Lēti gan. Ādas slimība man izmaksāja diezgan - naudas izteksmē virs 150 ls, bet ielākais zaudējums ir robs formā, zaudētais laiks, nervu iedragāšana.

    AtbildētDzēst