8/26/2010

Plāni mainās!

Ir sanācis tā, ka neskriešu Latvijas čempionātā, bet gan centīšos sevi pierādīt Zviedrijas čempionātā. Apzinos, ka Latvijas čempionāts solās būt gana spraigs un aizraujošs, bet ir jāpalīdz klubam un jācenšas noskriet labi ne tikai stafetēs, bet arī vidējā - jāmēģina kārtīgi sakost zobus un lasīt karti kā nekad. Šonedēļ nekas aizraujošs nenotika, uzskrēju gan horizontā, gan azimutā. Ļoti labi iepatikās horizonta distance, kuru tiešām baudīju un skrēju pa mežu līmenī – lēnām sāku saprast, kas šajā sportā ir svarīgi, protams, šķiedra spēlē lielu lomu, bet ir jāmāk tā izmantot. Tātad 6dien doma skriet Gulbenes kausā, cerams, ka distance būs ne tikai ātra, bet arī viltīga un līdz ar to baudāma kā zemeņu saldējums. 7dien jāparstāv būs sava superkluba gods klubu stafetēs. Komandas sastāvs ir praktiski olimpisks, ja neskaita, ka nepiedalās mūsu galvenais spēks, cilvēks kurš iedzen bailes ikvienā, cilvēks kurš nepazīst nogurumu, cilvēks kurš nepazīst tīras spēles noteikumus, cilvēks finiša spurts, cilvēks paraugs ikvienam jeb Aldis, kuram brāļa dēla kāzās jābūt. Kā tā var piekāst visu komandu, nevaru saprast kā mūsu terminatoram svarīgāk ir pielieties kā liet sviedrus sava mūža mīlestības – Azimuta labā, bet tas tā, tāpat cīnisimies līdz galam un nerunāsim ar Aldi kādu mēnesi.

Par Azimutu!

5 komentāri:

  1. šis labs raksts - man patika 8)
    p.s. Biezais būs mājās no Ukrainas?

    AtbildētDzēst
  2. Puika, tu kautko sāc saprast ;)

    AtbildētDzēst
  3. :)
    Iepriekšējais izņēma man vārdus, tikai beigās būtu licis jautājuma zīmi :) Svarīgi jau nav nogāzt visu distanci ar pilnu spidometru, svarīgi ir pamanīt (un atšķirt) brīžus, kas jāskrien lēnāk un ātrāk. Ķer kaifu !

    AtbildētDzēst
  4. atceros ka pirms ļoti daudziem gadiem tu gāji pirmo etapu un Magons pēdējo, vot tas bija olimpisks trieciensastāvs Azimutam, man vnk trūkst vārdu par Aldi, kā viņš tā???

    AtbildētDzēst
  5. Pauliņš27/8/10 16:48

    es ar nesaprotu kā viņš tā var...laikam pazaudeejis dzīves pateiso jēgu! Runājot par kaifu un ātruma samazinaasanu un palielinaasanu, tad nevar nepiekrist - tā arī mēģinu darīt!

    AtbildētDzēst