10/21/2010

Kas ir lēnfilma?

Lēnfilmai nav nekāda saistība ar filmām, bet tai notiekti ir saistība ar lēnumu, nevarīgumu. Principā lēnfilma ir rozīnes( par šo terminu lasīt iepriekšējos rakstos) produkts – lēnfilma ir rozīnes turpinājums.
Ar lēnfilmu jebkurš no mums ir sastapies, tas nav besis - lēnfilma ir totāls besis īsi sakot....to var novērot skatoties kā mūsu veterāni skrien/ nāk finišā...bāli un tad pusdienu nevar normali parunāt. Pie beša sajūtas jūs vēl spējat uzkapāt finišu – strauji izmantojot šķiedru, bet pie lēnfilmas tas nav iespējams –šķiedra sen jau ir aizgājusi atvaļinājumā, pēc iegūtās lēnfilmas, būtu vēlams turpmākās 2-3 dienas īpaši netrenēties, ļaut šķiedrai ieelpot gaisu un pagaidīt kad rozīne pazudīs no kājām.
Lēnfilma ir arī kā zīme no debesīm, kad organisms nav labi atpūties vai arī esat pārtrenējies, es ar lēnfilmu sastapos Baltijas čempī Kuldīgas pusē..jā, tā bija lēnfilma, kas sekoja pēc burtiksi lidošanas Kuldīgas sprintā..
Vecajiem māsteriem, es ietektu nekapaat katru azimutu, magneetu, tjipa sīkās sacenes, jo jūs jau arī esat tikai cilvēki, lai gan jums mājās stāv miljoniem medaļu, fanu vēstuļu...jums jāsāk domāt par savu motoru jau laikus. Un tad kad brīvdienās kādi lielāki mačai, tad varat skriet līdz pēdējie mati ceļas gaisā vai arī brilles svīst ciet!

4 komentāri:

  1. Pauliņ, Tu galvenais nesaaudzē starpsezonā muskuļu masu ķermeņa augšdaļai! Vidējo un garo distanču veikšanā tas būtiski palielina degvielas patēriņu. Sāc savu rītu ar svēršanos..:))

    AtbildētDzēst
  2. Masa palīdz ātrāk noripot no kalna un izlauzties caur brikšņiem!

    AtbildētDzēst
  3. Nu īpaši audzēt neesmu domājis, šobrīd sveru 80 kg, kas priekš manis ir optimāli, ziemā bija arī 85-86

    AtbildētDzēst
  4. Tie Tavi raksti ir vnk unikāli! Tu varētu grāmatas rakstīt!

    AtbildētDzēst