10/28/2010

Šonedēļa


Šonedēļa man tāda savādāka, jo visa nedēļa jāpavada Rīgā un mājās uz savu hercogisti nesanāks aizbraukt. Mājas sienas man tomēr mīļākas kā Rīgas drūzma, kkā gribas iziet ārā un normāli uzskriet pa pļavām, pa mežiem – satikt vecās iemītās taciņas, redzēt kā stirnas no manis bēg, izskriet ka ercenam cauri centrālajai ielai un, protams, uzmest pirkstu kombināciju imperatoram, kurš joprojām sēž uz pulvera mucas un netrenējas! Bet izejot Rīgā uz ielām - priekšā visādi krievi nepilsoņi, daudz mašīnu, visādas izplūdes gāzes, šoks pat mans pašam, jā, šo divu gadu laikā, Rīga nav man iepatikusies un ar neko ievērojamu un patīkamu neasociējas vēl šobaltdien.
Šī nedēļa man ir atpūtas nedēļa, tātad slodzīte tiek samazināta un ir brīvāks laiks, kas tiek aizpildīts ar kino apmeklēšanu, draugu apciemošanu. Šodien aizvadīju treniņu kopā ar Latvijas Superšķiedru, jāteic, ka bija interesanti un noderīgi aprunāties par jauno un aizraujošo, esmu nolēmis, ka līdz gada beigām iegādāšos Garminu, līdz šim skrēju ar polāru – dzīve spiež tā rīkoties, tā būs interesantāka gan man, gan cerams citiem. Jāpiezīmē, ka mūsu Mārtiņš ir ne mazāk motivēts uz nākamo sezonu kā es vai, nu jau lielmeistara statusu ieguvušais Lapsa!
Tātad priekšā smalandkavlen, smags mēnesis skolā, bet pirmajā vietā joprojām treniņi, lai spētu aizsniegties līdz tādam līmenim, ko jau redzu sapņos un attaisnotu Alda cerības it visā!

5 komentāri:

  1. Muļķis tu esi...

    AtbildētDzēst
  2. Labi, ka Tu esi gudrs! Parasti tādi cilvēki kā TU, kas nevar atklāt savu vārdu komentējot, agri vai vēlu staigā ar diviem zobiem mutē!

    AtbildētDzēst
  3. Ar vienu... Un tad var apskatīties, kā tādi smejās ar vienu zobu:D

    AtbildētDzēst
  4. Man teicies iesakņojies 8) tas priecē!

    AtbildētDzēst
  5. Čalīt sen jau tev vajadzēja garminu, pat es netrenēts B (beer) grupas parstāvis dodos kopā ar viņu distancē, un zini tīri labi noder brīžos kad nav iespējas konsultēties ar Aldi :))) bet protams ka garmins ne tuvu nestāv Alda trenera dotībām.

    AtbildētDzēst