11/22/2010

Neesmu pazudis

Nekur neesmu pazudis - ne plasajos sibirijas plasumos, ne nieciigaajaas Vatikāna ielās, esmu joprojām sastopams savā hercogistē!
Pēdējā nedēļa pagāja daudz trenējoties un vēl visādās izdarībās un līdz ar to tika apkrāpts man blogs un lasītāji. Cerams, ka labošos un rakstīšu biežāk. 18. novembrī biju aizbraucis uzskriet treniņu uz Valmieras pusi, 2 h laikā bija pēc iespējas vairāk jāapmeklē kp, es visus apmeklēju 1.44...jutos ja ne olimpiski, tad stabili, japiezīmē, ka daudz arī kļūdījos, bet tāda ir dzīve...Visu cieņu vienam no Valmieras lielajiem grandiem, viņs man zaudēja mazāk kā 5min...laikam bija sakodis zobus un ja būtu skrējis manā variantā, gan jau būtu izvērtusies minimāla ciina - labi, ka neizveertās, jo skrēju treniņa apgriezienos.Šefs arī bija atbraucis ievingrināt kaulus ko viņš neesot darījis jau sen...nav viņam tā laika...Kādi plāni? Tagad atpūtas nedēļa un tad jau jāvāc apjoms ar vēl lielāku kaisli un jālej sviedri divas reizes vairāk kā līdz šim.

Daudz laimes Aldžam vārda dienā...stafete tuvojas, tā kā meklē laimes bikseles...

3 komentāri:

  1. pasaki, kāda motivācija tev trenēties tādā apjomā? To jautājumu savā blogā uzdod arī Jānis Tamužs. Bet nevienam nebija ko teikt. Saprotu ZS sportistus, kuriem par sportošanu, šķiet, maksā! Bet tev? Ja nu kā studentam piemet stipendiju, bet ja piepelnītos sporta vietā, būtu vairāk!:)Un pasaki, kāpēc labi būt izcilam, labākam no jaunajiem, ja tu atlasies kā 1.numurs, bet Norvāģijā tev neļāva startēt kroņa distancē-īsajā?Kad tad, ja ne tagad, kad esi pietiekami ātrs un arī gana gudrs, la neizblamētos. Kur iegūsi pieredzi uz vidējo distanci?Vai vari pateikt, kāpēc tev neļāva startēt? Kāda bija argumentācija?

    AtbildētDzēst
  2. Atvaino. runa par vidējo!Un pie viena jautājums- kuri no jaunajiem tev liekas konkurenti tev?

    AtbildētDzēst
  3. Artūrs Pauliņš23/11/10 13:03

    Labi jautājumi! Es trenējos tapēc, ka man sis sporta veids sagādā baudu un vēlos skriet arvien ātrāk un iegūt labākas vietas! Un es jūtu, ka ir daudz jāpieliek, protams, neskaitot jau fizisko sagatavotību! Man neviens šobrīd nemaksā, mani atbalsta mana ģimene! Runājot par Norvēģiju, bija tāda lieta, ka man ar Kalvi bija jāizvelas starp vidējo un sprintu, abas nevarēja skriet, es izvēlējos sprintu...garo man iedalīja, jo Mārtiņš neskrēja garo, lai gan uz garo nebiju gatavojies nevienā treniņā pirms tam, uzsvars bija likts uz sprintu. Pieredzi iegūšu startējot Zviedrijas sacensībās, doma nākamgad skriet pasaules kausa posmus, protams, ne visus! Pieredze nāks ar laiku, tapēc ir jāmēģina tā krāt skrienot augsta līmeņa mačos!
    Runājot par jaunajiem, tad par nopietnu spēku nakamgad uzskatu Raivo, kurš domāju, ja gribēs varēs iekļūt izlasē uz Franciju un startēt garajā distancē. Par pārējiem grūti spriest, Zērnis izskatās talantīgs, par pārējiem rādīs laiks!

    AtbildētDzēst