7/28/2011

Bukmeikeri lēš...


Tātad Latvijas čempis tuvojas ievērojamiem soļiem un arī vietējie Latvijas orientēšanās sporta fanāti, bukmeikeri nebūt neguļ un nelasa tikai mellenes, viņi piestrādā betway un citos totalizatoros par izredzēm attiecībā uz Latvijas čempi. Šī dārgā un tikai caur ērkšķiem aizsniedzamā informācija ir nonākusi manā datorā un es to nododu plašākai publikai. Tiek norādīts kuri ir reālākie uzvaras pretendenti, neadekvāti zems koefivents Lielajam un Šacim.
Tātad koeficenti, Uz vidējo distanci attiecībā uz uzvarētāju, V21E:

Pirmā vijole – 1.9
Lauri - 2
Otrā vijole – 2.3
Timo – 2.5
Dzīvā_leģenda - *
Kalvītis – 4
Sarkaņu lielskungs – 4
Andža – 6
Maratonists – 8
Atelis (2. Nr gaujienā) - 10
Šacis – 10
Lapsa – 10
Tolya – 10
Blumbis - 15
Artja – 20
D.Sārs - 34
Ziginīnī - 50
Aldis - 50
Lielais – 100
Pārējie – 100

Tātad tas nozīmē, ja jūs uzliktu 100 ls uz Mūsu Aldēnu, jūs iegūtu 500 Ls, * - informācija pagaidām ir nepieejama sakarā ar sportista stāvokli orientēšanās sabiedrībā un tā neprognozējamo formu.
Nelieli paskaidrojumi:
Pirmā vijole – ir labs, bet ilgi nav rādījis asaru un izbrīnas vērtu rezultātu, bet tik un tā pieredze un izcilā jušana šo sportistu ierindo kā galveno pretendentu uz uzvaru.

Lauri – šogad sevi beibēm un savai ģimenei ir atradījis ne vienu vien reizi.

Otrā vijole – sniegums ir labs, ir uzķēris domu, ko izpauda kāpā, sāk just savu ātrumu
mežā, kas ļauj būt topa augšā.

Timo – ir Timo, bīstams kā van Dammes sitiens ar kāju pa žokli, iespējams koeficenta uzlabojums sakarā ar Brazīlijas neseno veikumu.

Dzīvē leģenda – Būdams vietējais pacans, un ātrs uz vidējo distanci, tiek uzskatīts par bīstamu un neprognozējamo. Šogad īsti nav izšāvis un noteikti būs labi sagatavojies.

Kalvītis – Ja dzira nebūs cieņā, tas šis kungs, būs topā un varbūt pat uz augstākā pakāpiena.
Sarkaņu lielskungs – Ir pielicis, bet trūkst pārliecības vai pēc tāda sezonas sākuma spēs iepriecināt visus 44 Sarkaņu iedzīvotājus.

Andža – Raivo klusē.

Maratonists – Grūti būs Rencim šajā distancē iesvīst, bet pie 40 minūšu iesildīšanās, varbūt, spēs apšaubīt bukmeikeru prognozes.

Atelis – Būdams pagarš un uz Tu ar volejbolu, vienmēr ir bijis bukmeikeru redzeslokā gan vasarā, gan ziemā.

Šacis – Būdams Induļa pakļautībā ir spējis savu smaidu pārvēst darbos un ir uzvarējis pāris kāpas koptreniņus kas ļauj domāt, ka beidzot ir kļuvis par pirmo numuru ģimenē.

Lapsa – Ir spējis atkopties pēc stipro skrējiena, ir labi skrējis 10milā, ir spējis rādīt ceļu Timiķim. Pie laba reisa 3nieks nebūtu nekas vairāk par - Malacis, tas nav nekas.

Aldis – Savā karjeras laikā ir savācis pilnu māju ar medaļām, diplomiem, vēstulēm no pielūdzējām, bet tā arī nav pieredzējis čempi savās mājās. Mājās būtu teikts maigi – savā pagalmā. Ir uzskatāms par bīstamu, pat pirmajai vijolei.

Lielais – Būdams švaks, parādīja, ka ir stiprs. Bet Vidējā netiek uzskatīta par viņa Jāņu nakts papardes ziedu. Pienāks laiks un arī Lielais spēs iegūt ātrumu priekš 3nieka.

Par pārejiem info ir ļoti niecīgai vai nav atbilstoša reglamentam.

Šobrīd bukmeikari strādā pie stafešu koeficentu ieguves, bet varu atklāt, ka Auseklis tiek uzskatīts gan par favorītu, gan par iespējamo lielāko pārsteigumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru