12/27/2011

Gada Beigas



Daudz ir sanācis vārīties par citiem, īpaši par Kāpas dieviem, bet tā nemaz neesmu neko uzrakstījis par sevi, savu domu stāvokli un sazin vēl ko. 2011. gads nebija pats labākais manā dzīvē, bet nevar jau katrs gads būt labs, vajag padzerties arī no peļķes, lai pēc tam atkal varētu dzert šampi un būt pirmajam puikam ne tikai pagalmā vai Smiltenes novadā.
Pēc izcili „sekmīgā” pasaules kausa biju nogājis uz mēnesi pagrīdē – maz skrēju, krāju motivāciju jeb atpūtos, tik ilgi nebiju atpūties kopš bērnu dienām, kad biju pirmais puika pamatskolā, kur kautiņi, rēkšana, pirmo simpātiju izraudzīšana bija ikdiena. Kopš novembra esmu atgriezies vecajās sliedēs un domas tiek virzītas ne tikai beibju virzienā. Pirmās nedēļas nebija viegli atkal skriet katru dienu vai pat divas reizes dienā, bet sajūtas, ātrums pakāpeniski uzlabojās, kas arī bija tikai loģiski un manai mammai pieņemami. Novembrī samērā viegli sasniedzu iztikas minimumu, lai varētu kārtīgi pasvīst turpmākajos mēnešos. Šobrīd pārsvarā skrienu, vingroju, spēlēju basketbolu, protams, žēl, ka nevar slēpot, kas ļautu iepazīties ar iespaidīgākajām meitenēm uz slēpēm. Ziemassvētki tika aizvadīti galvenokārt sportiskajā rezīmā – divi treniņi, dažādas sporta pārraides, mandarīnu mizošana, kā arī vakarā sanāca nedaudz draudzēties ar Martini Asti, kā arī pavadot divas patīkamas stundas kopā ar lapsu Igaunijas ceļus iekarojot. Februāra beigās plānojās nometne ar Vissvaienības pirmo Lapsu un vēl pāris čaļiem Spānijā, martā ar orandžo mafiju (Rehns bk) ir plānots iekarot majās porno dzimteni (Itāliju). Tad jau pirmās atlases klāt un tad ir doma braukt un pēc iespējas vairāk trenēties Zviedrijā.
Fiziskajai formai, meistarībai un attieksmei uzlabojoties, mērķu latiņa arī tiek celta. Lai sasniegtu kādu iecerēti vietu, ir jāatlasās un jātiek izlasē. Nākamgad kā galvenos mērķus varu nosaukt - EOC, WOC, WUOC. Protams, mērķis nav tikai aizbraukt uz atrādīt presīti un vēl sazin ko, bet cīnīties par augstām vietām.
Latvijas, Baltijas kontekstā būtu - labi sagatavot šķiedru Baltijas čempim, meistarīgi startēt sprinta kausa posmos, kā arī vismaz viens zelts Latvijas čempjos. Kā labs atspēriens formas celšanai, notiekti, būs jāizmanto Alūksnes un visas Latvijas orientēšanās Guru Viļņa dāvātie treniņi Horizontā un Smiltenes lielskunga, orientēšanās dieva, Brāļu Kļičko sparinga partnera, Brantu radītāja Alda piedāvātie treniņi Azimutā.
Svarīgi ir trenēties kvalitatīvi, bez pārtraukumiem un stulbi nesatraumēties, tad jau arī viss pārējais atnāks pie mājas durvīm. Tad jau tiksimies jau 2012.gadā, ierobežojam zaļā pūķa lietošanu, iepriecinam savas šķiedras ar jaukiem treniņiem ne tikai skrienot...lai jums viesiem Jaunais Gads pēc iespējas sportiskāks.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru