4/01/2015

Sezona 2015

   Kopš pašmāju dižgara pievienošanās Tumei ir pagājis labs laiks un nu jau orientieristi ar šo ziņu ir makten labi apraduši, Kūms iespējams būs atslēgas spelētājs Somu kluba rindās, bet ne jau tikai par Lapsjonoku šajā rakstā tiks runāts, kopumā būs daži vardi par manu sagatavošanos šajai sezonai un gaidamo sezonu.
   Lai vai kādi ir bijuši citi gadi - veiksmīgi, ne tik veiksmīgi, bet man tomēr liekas, ka pa ziemu aizvadīju savu kvalitatīvāko sagatavošanos sezonu kādu jebkad ir sanācis aizvadīt. Protams, tas ir uz doto brīdi pieņēmumu līmenī, bet treniņos uzrādītie ātrumi un rezultāti par to liecina. Sagatavošanās periodā ļoti daudz piedomāju tieši par sprintu (tehnika, skriešanas ātrums, lēcieni, specifiski treniņi), kā arī par to kā uzlabot skriešanas ātrumu apvidū, kas bija vairak otrā plāna uzdevums. Kvalitatīva divu mēnešu nometne noteikti nenāca par ļaunu. Nekādus dižus rezultātus negaidu sezoans sākumā, jo Pasaules čempionāts ir ļoti vēlu, tāpēc apjomu aprīlī samazināt netaisos. Aprīļa planos iekļaujas - KP 1.diena, lieldienu balva, Riga cup un Pavasara Taure Lietuvā.
  Neinteresantā rindkopa par mani ir beigusies, ķersimies klāt tam, kas mūs sagaida jaunajā sezonā. Mūs sagaida MotorCāna neticamais un briļļu aizsvīstošais  distances pirmo metru ātrums. Tāpat Jāņa Kūma izcilās virziena piefiksēšanas spējas no kaujas aizsardzības pozas (aizmugures). Kāpas darba zirga - Dzelzs Aināra ilgi gaidītais uzplaukums un tam sekojošais Induļa pieclatīgais supersmaids. Armijas pārstāvja, DJ Rekuņeņko šujmašīnas cienīgs finišs ik katrās sacensībās, kur tiks uzvilkts Alda sendienu brūtēs iešanas dižkrekls. Ausekļa Kara mašīnas un Lienes lepnuma iespājamā kluba maiņa, acis tiek mestas Ok "Stigas" un Ventspils "Azimuta" virzienā . Tito spēkpilnie finiša spurti ar labās puses smaidīšanu ozona meitenēm. Sarkaņu Lielskunga nestabilie skrējieni savienojumā ar līdera ātrumu distancē, kas rezumētos ar Elīnas eneģisko smaidu. Tāpat mūs atkal sagaida Svilpes Elīnas šļūkšana uz dibena lejā no kalniem, kas ir kļuvis par viņas orientieristes garīgo aicinājumu. Tāpat Lielais Kristaps jaunajā sezonā atkal demonstrēs neticamo pārvietošanos ātrumu mellenājos un, iespējams, arī bruklenājos. Jaunajā sezonā gaidāma Ziginīni (Zigmārs Gailis) lielā atgriešanās, kurš kādu laiku bija nolīdis pazemē, lai ievilktu elpu pirms īstajām kaujām. 2015. gadā sevi elitē pieteiks Kāpas Māls jeb Guntis Māliņš, kur arī būs sezonas melnais zirdziņš, kurš tēmē uz Tamuža vietu Latvijas izlasē uz Baltijas čempionātu. Puriņu dinastijas jaunākais parstāvis solās Purināt visu, kas kustas jeb būt Egila jaunības dienu fiziskajā kondīcijā. Saldus simbols MegaMainds solās iekāpt jaunības taku aurā un skriet arvien brašāk un ašāk. Sandras Grosbergas spoguļošanās ik pirms katra starta, būs tikai ikdienišķa norma. Tāpat nevar aizmirst par Neimaņugas Šarāpovas cienīgo vaidēšanu finišā, kas ir jau iekarojis daudzu meiteņu prātus. Azimuta jaunās cerības Blūmija uzvaru gājiens, kas ļautu vēlos vakaros pie kādas pieglauzties. Protams, visu nevar pieminēt, kas mūs sagaida, bet jaunā sezona solās būt aizraujoša.

   Lai izdodas pirmie un visi turpmākie starti, arī Tev Indrān!

1 komentārs:

  1. TIEŠĀ LOVE Pareizrakstības SOLUTION 2 dienu laikā ... DR ZADSON

    Sveiki visiem esmu par šo blogu, lai apliecinādams par labestību EDUDU ZADSON templis manā dzīvē, lai palīdzētu man atvest savu zaudēto mīlestību telpā 48 stundas. Es redzēju, komentārus par to, kā viņš palīdz cilvēkiem grozīt šķelto attiecības un atkal zaudēto mīlestību un decicded ļaut viņam palīdzēt arī man, kad es pazaudēju savu ex pirms 5 mēnešiem. Samazināt to visu Īsumā tas ir pierādījumi par viņa ātru rezultātu, kas reuslted man apliecinādams par saviem labajiem darbiem. Ja jums ir šādā situācijā, raudāt ne vairāk, bet sazināties ar ārstu Zadson uz eduduzadsontemple@yahoo.com un piedzīvot pārsteidzošu pagriezienu ap savu situāciju ...

    AtbildētDzēst