3/26/2016

Lieldienu balvas favorītu apskats

Tops šogad izpalika, jo Vikiņš, tas kurš no Ezeres, nebija priecīgs ar viņa vietu tajā un burtiski aizliedza publiskot tik nekorektu informāciju, solīja pat ar Van dammes paņēmienu izrādīšanu. Šoreiz runa būs par citu notikumu ar kuru sāksies orientēšanās sezona Latvijā, bēdīgi, ka nebūs Dzelzs Ainārs, kuram zemūdens ņurkošanas sacensības, bet visi citi favorīti būs, arī Shawcrosas Pakistāņu meiteņu vasaras nakts sapnis - Paulinators (Pauls Liepiņš). Tad es nedaudz aprakstīšu katru no favorītiem un izteikšu prognozi par varējumu "Lieldienu balvā"

Andris Jubelis. Sarkaņu meistars, kurš noteikti skries savos asicos, šogad solās būt ne mazāk draudīgs kā pagājušā sezonā, kad sezonas sākumā aukstus pataisīja visu, kas stājās viņa ceļā. Arī šobrīdējais Latvijas čempions sprinta distancē, bet jāņem vērā, ka nestartēja Pauls Liepiņš, tad principā Andrelim 2.v un vēl Artjoms bija tik švaks, ka pat nespēja adekvāti iesildīties. Andris jāmin kā viens no reālākajiem pretendentiem uz uzvaru "Lieldienu balvā". 

Artjoms Krūmiņenko. Armijas balsts pagājušogad ap šo laiku piedzīvoja savas karjeras skaļākos rezultātus un bija savas iesaukas vērts - šujmašīna. Sezonas gaitā nespēja noturēt formu, bet pavasaris jāmin kā Rekuņenko laiks un var pie labas veiksmes ieskriet trijniekā, bet prognoze ir 4. - 5. vieta un 30-40 sek deficīts. Armijas Tvēriens jau izsenis zināms kā sprinta speciālists, bet vai 28.martā viņs spēs dubltot savu uzvaru skaitu Monas Baibas acu priekšā, tas ir labs jautājums un ir vērts pirmdien ierasties, lai raudzītos uz Krūmiņnenko klātienē vai arī ar binokli rokā. 

Pauls Paulinators Liepiņš
Pauls Liepiņš. Cilvēks kuru daudzi nemaz nezin un nesaprot kāpēc es vispār viņu pieminu....bet Brikšņa sprinta speciālists jau pāris gadus dzīvo Pakistāņu meiteņu redzeslokā un ziemā ielicis lielu darbu, lai tas būtu pieminēšanas vērts. Nu pat vietējā Leeds stadionā izskrējis personisko 3000m - 9:39, jāmin, ka pieminētās spalvainās Pakistānietes (viņām ir ļoti spalvainas muguras) kalpoja kā Turbīnes Liepiņa tempa turētājs un mainoties ik pa 25m un kliedzot motivējošus teikumus "Dod iekšā Paul!", "Aiziet sekser!", "Tu ir mans varonis!", "Turbīna padari viņus aukstus..". Nu pat aizvadījīs divcīņu ar Valteru Līdsā, kur nedaudz tik piekāpās, jo pie pēdēja kp, tik ātri skrējis, ka nav savācies un ielidojis strūklakā, kur zaudējis laiku un piesmēlis jauno mizuno apakšveļu, bet laikrakstam "Diena" solījās Ozona seksa simbolam revanšēties jau 28.martā. Prognoze: 9.v un 1:20 - 1:30 atpalicība no līderiem. 

Dāvis DD Dišlers. Babītes ielu pavēlnieks ir speciāli ieradies, lai atrādītu savu ātrumu un lielo potenciālu, ja lieldienās nebūs pakļāvies kādai no atkarīgām, tad 1dien cīnīsies tikai un vienīgi par uzvaru. Lieliskais skriešanas augums kopā ar  viņam parocīgo atzīmēšanās sistēmu ir viņa divi galvenie trumpji! Prognoze - 1. vai 2. vieta. 

Kāpas Māls. Kadagas taku pavēlnieks un Carnikavas kāpu dresētājs pēdējo gadu laikā ir uzradies no nekurienes, gluži kā marsieši būtu viņu nometuši uz zemes. Šobrīd ir izteikts kāpas pirmais numurs, ja, protams, neskaita Dzelzs Aināru, kurš skrien citā līmenī. Guntim sprints nav viņa stihija, bet pieļauju, ka Gunčīgais Guņča īpaši neraustās par to, var nebūt pa zobam jebkuram finiša zonā, kas vēlēsies ar viņu uzskrieties. Prognoze: no viņa rokas distancē cietīs 3 sievietes, 17 bērni un divi mājdzīvnieki, bet visādi citādi var ieskriet 10niekā. 

Uldis UU Upītis. Šobrīd karstākais talants orientēšanās sabiedrībā, ir arī karstākais objekts ZVOC meiteņu lokā. Tāpat kā Kāpas Māls, ar sprintu ir uz Jūs, bet talants un Šača 12 sprinta triki var ļaut Upelim ieskriet 6niekā un ļaut Indulim beidzot pasmaidīt. Uldis ir tik bīstams, ka pat MotorCāns nav redzams pieteikumā un Šacis ir pieteicies vienu klasi zemākā grupā. Prognoze: Ja zaudēs zem minūtes, tad būs sev ekselenci droši nopelnījis un, iespējams, kāda no Sintijām atkal būs Ulda apskāvienos ne tikai pēc sprinta, bet arī turpmāk. 

Matīss Slikšjānis.  Alda silto apakšbikšu mantinieks ir šoziem ir labi svīdis. Sprints sagādā Matīsam zobu sāpes, bet, ja nokoncentrēsies un pirms starta liks mierā Aļņa skaistulīti, tad būs blakus vai pat priekšā savām komandas biedram Azimutā- Armijas tvērienam. Prognoze: Ticība saka, ka būs ap 6.vietu, bet Alda satrauktā seja liek skatīties piezemētāk, kā arī šajā jautājumā visu var izmainīt vārds vai divi vārdi no Aļņa skaistulītes. 

TITO. Latvijas junioru čempions 3000 m ir kā divi meža zvēri kopā. Aļņa all time bests sāk iekāpt citā līmenī un noteiktu savos slapjajos sapņos kāro būt trijniekā, kas pie tehniksi laba skrējiena nav nemaz tik nereāli, vienīgi jāskatās kā Šiliņš un Krista viņu ietekmēs pirms starta.Prognoze: 45-50 sek pa muguru. 

Tamijs. Staltais jauneklis, kurš nesem vēl bija Ausekļa kara mašīna un Tēvs tādiem vīriem kā: abiem Gaiļiem, Spekteitoram, Laķinatoram, Zibens Reinijam...tagad ir kļuvis par ozona prezidentu un būtu nekorekti viņu saukt par - Ausekļa kara mašīnu. Turpmāk saukšu par Prezidentu. Tamijs, kurš ar savu orientēšanās tehniku varētu pat lielīties Tjerī radu salidojumā un viegli smaidīt Annikas virzienā, arī paliek labāks ik dienu. Šis sprints viņam nebūs pats parocīgākais, bet kā mērķis prezidentam ir jāuzstāda visu jauno gurķu apskriešana - Upinatora, Slikšjāņa un TITO, kuri ķļūst bīstamāki ik reizi, kad uz viņiem paskatamies. Jāņem vērā, ka Prezidents Tamijs vēl nav formā un viss nāk grūti un smagi, tad ja zaudēs mazāk par minūti uzvarētājam, tad tas jau būs ievērības cienīgs rezultāts, visādi citādi šis ir tas vīrs, no kura ir jāuzmanās tehniski grūtos sprintos. 

Vainovskis. Kopš Saldū vairs neražo saldējumu un viegls reps ir kļuvis par pamatiedzīvotāju stihiju, kopš tā laika, Emīla iesauka ir Mailijs. Anglijā ziemu aizvadījušais Saldus talants ir sevī ielicis pamatus, lai es viņu pieminētu favorītu lokā, noteikti ne tas ātrākais orientierists ko cilvēce radījusi, bet viņa likumošana un līkumu izņemšanas tehnika ļauj saglabāt ātru vidējo skriešanas ātrumu un dzīvnieciskie cīņas elementi var ļaut ieskriet Lieldienu balvas 12niekā un, iespējams, apskriet pat Zibens Reiniju, kuram sprints ir kā murgu mājas apmeklējums. 

Zibens Reinsons - Reinijs.  Cilvēks, kura ietekmē radās vidējā distance un kurš iznēsāja 6.v JWOC stafetē slovā
kijā un pēc tam bez stresa uzvarēja banketu. Lai arī viņš nav nekāds lielais favorīts sprintam, bet viņu nepieminēt būtu tas pats, kas Aldi iespēlēt Centra pozīcijā. Reinijs šoziem izskatās ļoti motivēts un liekas, ka arī sāk progresēt arī ātruma ziņā. Tik novēlu turpināt attīstīties un kādu dienu arī atrast īsto klubu!


5 komentāri:

  1. Why Ats is not in the list?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. He is almost like the winner, so thats why!

      Dzēst
  2. :D:D:D
    kā arī šajā jautājumā visu var izmainīt vārds vai divi vārdi no Aļņa skaistulītes.

    big up

    AtbildētDzēst
  3. Mani sauc Federico Guillermo Varas
    Esmu ļoti laimīgs kā uzņēmējs, man bija iespēja saņemt savu aizdevumu no šīs organizācijas caur starptautisko attīstības banku




    Atgriezeniskā bankas aizdevuma programma nodrošina aizdevumus uzņēmējiem un sievietēm, kuras vēlas pieteikties aizdevumam.
      USD 100 000 tūkstoši līdz USD 500 000 tūkstoši personīgajiem aizdevumiem,
      No 400 līdz 800 miljoniem ASV dolāru kredīta aizdevumi komerciāliem aizdevumiem
    Auto apdrošināšanas aizdevums un vēl daudz vairāk
    Sazinieties ar: zechkovivan@mail.ru
    Vai greskychanosky@post.cz
    Ieradies nāk visi

    AtbildētDzēst
  4. Mani sauc Federico Guillermo Varas
    Esmu ļoti laimīgs kā uzņēmējs, man bija iespēja saņemt savu aizdevumu no šīs organizācijas caur starptautisko attīstības banku




    Atgriezeniskā bankas aizdevuma programma nodrošina aizdevumus uzņēmējiem un sievietēm, kuras vēlas pieteikties aizdevumam.
      USD 100 000 tūkstoši līdz USD 500 000 tūkstoši personīgajiem aizdevumiem,
      No 400 līdz 800 miljoniem ASV dolāru kredīta aizdevumi komerciāliem aizdevumiem
    Auto apdrošināšanas aizdevums un vēl daudz vairāk
    Sazinieties ar: zechkovivan@mail.ru
    Vai greskychanosky@post.cz
    Ieradies nāk visi

    AtbildētDzēst