3/18/2013

Sezona 2013 tuvojas

     Vairs tikai divas nedēļas un tiks dots starts  "Lieldienu balvai" un pēc tam nedēļas nogalē būs iespēja savas prasmes un varējumu atrādīt arī Kurzemnieku cīpām jeb ies vaļā "Kurzemes pavasaris", kas pie savas krūts pulcēs ne tikai Latvijas gigantus, bet arī Krievu raķete Cvetkovs būs uz strīpas un arī daži Baltkrievu atbrauks laimi meklēt, bet Lapsa jau apsolījās uztaisīt no Baltkrieviem slapjas vietas. No Latvijas puses šajās divās sacensībās plāno startēt ne tikai Gaujienas ekselentums vai Ausekļa kara mašīna, bet arī Dzīvā leģenda un, iepējams, būs pagodinājums ieraudzīt Lielo Kristapu citā kāju vēziena ātrumā un MotorCānu ar jaunu blondīni pie sāniem.
Sezona 2013 - svīstu dēļ tevis
    Līdz šim viss treniņu process ir ritējis ļoti labi - aizvadītas divas kvalitatīvas nometnes Portugālē (6 nedēļas), kur aizvadīju daļu treniņus kopā ar Viļņa acu raugu - Bertuku, kā arī vienu treniņu ar Franču bārdaino. Otrajā nometnē patrenējos kopā ar Lietuviešu darba zirgu - Viliju un Mežmaliešu reklāmas seju un visas Vējavas lepnumu - Artjomu. Tāpat iesildīju šķiedru arī  dažās sacensībās, kurās uzrādītais ātrums mani, un arī Lietuviešu  orientēšanās skaistuli, vareni iepriecināja.  Ir iespēts aizvadītit daudz kvalitatīvus treniņus arī dzen Latvijā, kuros arī galvenokārt ir ielikts pamats labam smaidam finišā un stiprajam Alda rokas spiedienam pēc ikviena starta. Apjoms salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem ir nedaudz palielinājies, bet galvenokārt stundas, ne kilometri, bet krietni vairāk ir aizvadīti ātruma darba treniņi, orientēšanās tehnikas treniņi un treniņi ir kļuvuši daudzveidīgāki ne tikai plika asvalta vai ceļa vienmuļa uzlaizīšana.
    Sezonas sākumu nedomāju forsēt, lai forsē MotorCāns vai arī Guņa kādreizējais lepnums - Lielais Kristaps. Pirmo nopietno formu ceru sajust 10milā, tad Baltijas čempī, Latvijas čempī un tad tik gatavoties sezonas galvenajam startam. Bet kā labs starta šāviens kalpos gan "Lieldienu balva", gan "Kurzemes Pavasaris", pa vidu plānoju nometni Nidā kopā ar Igtisu. Jāpiemin, ka no 14. līdz 21. aprīlim pavadīšu Portugālē un pildīšu trenera funkcijas Pasaules skolēnu čempī, šīs nedēļas laikā plānoju ne tikai izveidot labus sakarus mazo galā, bet arī nopietni patrenēties.
    Šī sezona kā jau ikviena cita būs īpaša, bet ar ko, tas vēl nav zināms, tik man liekas, ka konkurence būs iespaidīgākā pēdeējo piecu gadu laikā, jo klāt nāk gan Tamāras Belijs, gan arī Orientēšanās sabiedrības seksīgākais pārstāvis Valters, kurš Bernāna kunga vadīts, sāk uzplaukt kā Jubis 2011. gada sezonas laikā.      
    Ceru uz saspringtu un aizraujošu sezonu, tad tiekamies "Monas" lepnumā un netrāpaties man pa kājām distances laikā, čau!
   

1 komentārs:

  1. Tu pats mani nepieminēji, kā mēs Portugālē cīpas iesim medīt! :D Šacis vienmēr gatavs!

    AtbildētDzēst